Velem van baj, ha borzasztó hisztisek, akaratosak és engedetlenek a gyerekeim? 3,5 és 2 évesek.
Figyelt kérdés
Hogy tudnék ennek vèget vetni?2014. márc. 31. 00:07
1/6 anonim válasza:
Szabályokkal, néz meg pár szuperdadus részt a neten.
2/6 anonim válasza:
Ajánlom Adele Faber, Elaine Mazlish: Beszélj úgy, h érdekelje, hallgasd úgy, h elmesélje c. könyvet. (A libri.hu-n több vélemény van róla, olvasd el.)
Ugyanennek a szerzőpárosnak van egy Testvérek féltékenység nélkül c. könyve is, ami állìtólag szintén fantasztikus, ha esetleg a testvérféltékenység is szerepet játszik a dologban.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket a könyveket nem ismertem, mindenképp megszerzem őket. Szerintem benne van a dologban az összes életkorral járó "hülyeség" plusz biztosan egymással is versengenek. Engem meg megölnek. Rendszer meg szabályok vannak, mégis a legegyszerűbb dolog is óriási cirkusz árán megy csak...pl felöltőzni, elindulni vagy épp megebédelni.
2014. márc. 31. 08:09
4/6 anonim válasza:
Nekem egy 2,5 éves lányom van, de ugyanez megy. Semmiben nem akar együtt működni velem. Nem értem miért. Szeretjük, foglalkozunk vele, nem nélkülöz semmit. Szabályok vannak. Kikészít. Mit lehet ilyenkor tenni?
5/6 anonim válasza:
Igen,veled vagy a családban van a probléma.De hogy pontosan mi,azt ennyiből nem lehet megállapítani és a megoldás sem mindig egyértelmű.
6/6 anonim válasza:
Részletek nélkül nehéz, de a cirkuszt mindig rövidre zárni szerintem célravezető. Legegyszerűbb az evéssel. Aki nem jön, nem kap. Ihat vizet a következőig, amikor persze tálalom az előzőt.
Ne ess kétségbe! Ez egy anyaidegölő időszak. Túl kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!