Mit szólnátok ha anyósotok a szomszédban lakna, és a baba születése óta egyszer nem kérdezte volna meg hogy segithet e valamit (vagy vigyázhat e a babára egy kicsit?
Kérdező ne húzd fel magad! Én is ilyen családban nőttem fel nyugi! Én a maminál nőttem fel :D Ráadásul én a 3. unoka vagyok, az összes unoka ott volt maminál mindig!
Nekem van 14 hónapos kislányom és szüleim fával fűtenek, én meg besegítettem hasogatni meg hordani fát, addig a 71 éves dédi vigyázott a kislányomra! Paradicsomot főzünk vagy bármit mami mindig segít! A legidősebb unokatestvéremnek 9 hónapos a babája, rá is szokott a dédi vigyázni! Anyukámék simán elvállalják, de eddig kb. 2x vigyáztak rá, tehát nem sűrűn terheljük le őket! ne erőltesd rá a gyereket, ő nem család centrikus, ennyi.....
Tudtad, hogy ilyen a mama, mit lepődsz meg?
Ha ennyire fontos a családod, akkor költözz közelebb hozzájuk.
Ne haragudj, de olyan dolgokon akadsz fenn, amikre számíthattál.
Az élet nem habos torta. A gyerekednek olyan élete lesz, amilyet biztosítasz neki, mamától függetlenül.
Ja, a segítség? Ezt is vállaltad.
Bocs, nagyon nem szimpi a hozzáállásod.
Én nem éttem mi ez a nagy segítség elvárás a nagyszülők felé. Ti vállaltátok kettőtöknek kéne rá vigyázni. Nekem 7 hónapos a lányom és még sose kellett senkinek vigyázni rá mert itt vagyunk ketten megoldjuk, mindenhova jön velünk, én elkezdtem egy sulit is akkor vigyáz rá az apukája ennyi. Össze vissza mászik a kislányunk de akkor is tudok mellette mindent csinálni, de pl mikor jött a foga sokat volt kézbe és akkor hazajött a párom és akkor csináltam egy gyors vacsit és kibírta h megvárja. Na meg az én párom segít, ha dolgozik ha nem. Inkább a párodtól kéne elvárnod h segítsen nem a mamától.
Na az én anyósom meg nap mint nap itt ülne és beleszólna mindenbe ezt 4 hónap után megumtam ugyh 2 hetente leviszi a párom hozzájuk 1.5-2 órára ennyi. Én kislányom nem is nagyon szereti ha itt van mert nem engedi semmerre mert csak fogja a kezébe és nem engedi mászni stb...
Na lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!