Másoknál is előfordult, hogy diploma megszerzése előtt, alatt, után jött a baba? Anyós hogy reagált? Én kicsit csalódott vagyok.
Most ez már így alakult. A legjobbat kell kihozni a jelenlegi helyzetből. Olyan boldogság a kisbaba érkezése, hogy az majd felülírja az ellenérzéseiket.
A baba melletti karrierépítés jó példái a Gazdagmamit végzett nők. Sok nő a kicsi mellett is képes csodákra. De ha csak a kicsinek szenteled az első három évet, az is tökéletes. Anyósodék frusztrációival nem érdemes foglalkozni. Tök jó helyzetben vagytok.
Az esküvő ingyenes, egy fillért nem kell ra fordítani.
Amúgy meg ha ti ugy érzitek, higy fel tudjatok nevelni az gyereket, van hol lakni, van miből elni, nem kell foglalkozni az anyóssal.m
Az esküvőhöz nem kell pénz és felhajtás sem.
Elég két tanu vagy csak a szülők, és egy ebéd.
A diplomás GYED-nek nézz utána, hogy diplomázás UTÁN mik a feltételei, a diplomás GYED arra vonatkozik, hogy valaki felsőoktatásban épp tanul. De lehet, hogy beleférsz az egy évbe, vagy bármi, de nézz utána.
Igazából annyiban igazat adok az "anyósodnak", hogy nyilván nem neked van autód, lakásod, meg állásod, hiszen azt írod, diákmunkából tartottad fenn magad. most pedig végülis a semmire szülsz, hiszen nem dolgoztál.
Nem lehet, hogy máshogy tervezte a fia életét? biztos reménykedett benne, hogy mégse téged vesz el, vagy hogy nem a segélyre fog szülni a barátnője, vagy hogy házasságba születik a pici, vagy ilyesmi.
Talán kérdezz rá nála, hogy mi a baja, lehet, hogy a vadházasság, az én szüleim bp-i értelmiség, mégis meg van a véleményük a vadházasságról, pedig nem is öregek.:)
30N
6-os: Igen, igen, folyamatosan olvasgatok róla. :) A lakás az enyém. Az autó valóban az övé. De nekünk ez igazából marhára nem számít... együtt vagyunk, szeretjük egymást, ami az övé, az enyém, és fordítva. Nem értem, hogy ez az anyjának mi a francért fájna.
Nem tudom hanyas, de aki rohadt idegesítő: Nem írtam, hogy az anyósom, mert itt ebbe állandóan beleköt mindenki, ami nem mellesleg borzasztó irritáló. Tanulj meg olvasni, mielőtt kötekednél.
Kérdező, szeretném kicsit árnyalni a képet, azért a 8-asról ne higgyük el, hogy felsőoktatásban tanult valaha is (mármint egyetemen), mert
"hattyú", "mennyek hozzá". Egy diplomás sosem írna ilyesmiket, és használna központozást is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!