Mit szólnátok ha anyósotok a szomszédban lakna, és a baba születése óta egyszer nem kérdezte volna meg hogy segithet e valamit (vagy vigyázhat e a babára egy kicsit?
kedves kérdező, leszrjuk a külföldi banki munkahelyedet, itt most arról van szó, nem tudsz ellátni egy kisbabát kedvesen, vidáman örömmel figyelve, hogy fejlődik, férjedet bszagatod ugorjon anyának, és mások magánéletén nyammogsz (egy özvegyasszonyén, aki nem akar tolakodó lenni)
mindezt azért mert nem a saját dolgoddal foglalkozol hanem, bámulsz másokat:
"minden nap látom ahogy kint pletykál és unatkozik"
55: kikérem magamnak, a nagymamámnak csak 6 osztálya volt, mert akkoriban vidéken nem volt más választás, csak a polgári. De ezt biztosan tanultad az egyetemen.
Az alpári stílusod és az értetlenséged miatt gondoltam, hogy képzetlen vagy, de elnézést kérek a képzetlenektől ezúton!
Jaj hagyjuk már az özvegyasszony, aki nem akar tolakodó lenni?
Aha, hogyne! Koronázzuk is meg gyorsan! Igaz, hogy őt körbe kell ugrálni, mindig rendelkezésre kell állni, segíteni kell, kinyalni a seggét, mert az természetes, de ő semmit ebből vissza nem ad, csak elvár. Azért ne a kérdező legyen már a szar, mert esetleg nem bánná, ha segítenének nekik is egy kicsit, nem csak ők segítenének. Főleg, hogy a vénasszonynak meg sem kellene erőltetnie magát, meg 10 méterre lakik tőlük.
Írjátok itt állandóan, hogy kapcsolódjon ki az anyuka, kérje meg a nagyit, hogy vigyázzon a babára és menjen el kettesben apával valahova, vagy tornázzon, vagy üljön be egy kád vízbe vagy akármi, de mikor meg ilyen van, hogy a fiatalok állandóan haptákban állnak az anyósnak, de az meg előbb ugrana le a hegytetőről, mint hogy esetleg egy órára figyeljen arra a gyerekre, akkor még a kérdező hülye, hogy ez szarul esik neki.
Lehet, hogy ti is megoldjátok egyedül, lehet hogy más is megoldja, de lehet, hogy mondjuk ti nem segítetek állandóan egyoldalúan így nincs is mit sérelmezni.
Normális embernek feltűnik, ha valami csak egyoldalú viszonzás soha semmi és szarul is esik neki. Főleg mikor a családról van szó, mert mégis kire számítana az ember, ha nem a saját családjára?
Bár némelyik válaszolót ebben a kategóriában én őszintén szoktam sajánálni, hogy nem volt szerencséje megtapasztalni milyen is egy normális család és azt hiszi az a természetes, ha mindenki úgy van vele, hogy dögölj meg ahogy tudsz, engem csak a saját életem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!