Mi a véleményetek? Szerintetek is túl sok már?
Figyelt kérdés
3 hete született meg a kisbabánk, anyósom azóta minden 2. nap jön(eddig sosem jött hozzánk szinte), még egy hete sem voltunk itthon mikor idehívta a rokonait megnézni a kicsit (aki nem mellesleg 33 hétre született koraszülött baba) meg is puszilgatták a kicsit de alkalmam sem volt szólni, mert kb be sem fértem a szobába annyian voltunk itt. Az a baj, hogy anyósom baromi sértődékeny, semmit nem lehet neki szólni,mert ha ő megharagszik,.... ráadásul "fiús anyós", a páromat is állandóan pátyolgatja,mindent megmond, és a páromnak sem merek már szólni, hogy unom ezt.Ráadásul hétvégente kb kötelező menni. Mindegy erről ódákat zenghetnék. A kérdés inkább arra irányulna, hogyan szóljak neki tapintatosan vagy mit csináljak, hogy ritkuljon a látogatás? Vagy csak én vagyok túl rosszindulatú?Ti hogy gondoljátok? Nekem sok, hogy most is tegnap és ma naponta jöjjön.... És amikor ittvan pl a picit sem hagyja aludni, mert keltegeti.2014. jún. 20. 21:48
1/28 anonim válasza:
Uhh, jó nagy türelmed van.
Azért ez TÚLZÁS. Valahogyan meg kell mondani neki, mert ez így sok. A férjeddel együtt próbáljatok hatni rá.
2/28 anonim válasza:
Miért lenne kötelező menni minden hétvégén? És miért lenne kötelező beengedni? A kicsi alszik, pihen, játszik, megyünk valahova, nem érünk rá, és kész. Mivan akkor, ha megsértődik? Ha finoman mondod, nem pedig leordítva, és elmondod, hogy nem azzal van a baj, hogy szereti az unokáját, és látogatja, hanem a gyakoriságával, akkor talán nem sértődik meg annyira.
3/28 anonim válasza:
Egy 33. hétre született koraszülött babánál én anyasakálként dobtam volna ki mindenkit. Ők még nagyon gyengék, nem mondták neked a kórházban hogy vigyázni kell az immunrendszerükre (ami elég fejletlen mert koraszülött)? A férjed miért nem tartja távol tőletek a rokonokat?
4/28 anonim válasza:
Hát kicsit sem vagy tapintatlan.Először is a szinte újszülött alszik,szigorúan tilos keltegetni.Másrészt úgy viselkedik,mintha ő szülte volna,hát nem ő szülte,viselkedjél is úgy!!
5/28 anonim válasza:
Légy határozott és talpraesett! Egész életében védened kell a gyerekedet, most kell elkezdeni :D
6/28 anonim válasza:
Igaza van az 5.iknek az anyós ezt a fegyvert akarja használni,most kell résen lenned,ráadásul a zaklatása nem jó egy állandó alvásra vágyó újszülöttnek sem.
7/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem akarok a párommal is ö.veszni, mert már kezdtem neki mondani,de nem érti miért is zavar, hogy ennyit jön az anyja.... És igen valahogy anyós tényleg magáénak érzi a kislányunkat. Pedig nem vagyok egy muja alkat, alap esetben nagyszájú vagyok, de olyan szinten rossz természete van, hogy félek tőle.Meg attól, hogy a párom nem mellettem állna ki esetleg. Mert kezdem nagyon úgy látni, hogy párom anyuci pici fia. És ez mind most jön ki.?.... Semmiért nem mer neki szólni pedig az ő anyja. Valahogy most rettegek a jövőtől,mert már a saját anyámhoz sem mehetek úgy a gyerekkel, hogy ne legyen "számlálva", mert ha ott voltam már mondjuk a héten, akkor anyósomhoz KELL menni, anyához meg ne menjek.
2014. jún. 20. 22:12
8/28 anonim válasza:
Még egy nem koraszülött csecsemőnél sem szoktak jönni a rokonok néhány hétig. Tudod mikor engedtem volna, hogy puszilgasssák a néhány napos koraszülött gyerekem fejét? Te nem olvastál erről semmit? Anyóst pedig már régen elküldtem volna ha zavar, ez a te gyereked, ha nem kell a segítsége, akkor ne lábatlankodjon ott. Neked is inkább pihenni kellene.
9/28 anonim válasza:
Jézusom, a kommentedet olvasva még jobban kiakadtam... Én az első 3-4 hétben még mozogni is alig tudtam, nemhogy vendégeket kerülgetni. Állj a sarkadra! Látja anyósod, hogy megteheti veled, mert hagyod. Hát ne hagyd!
10/28 anonim válasza:
Igen, igazad van. Ez már túlzás, amit anyósod csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!