Mi a véleményetek? Szerintetek is túl sok már?
Figyelt kérdés
3 hete született meg a kisbabánk, anyósom azóta minden 2. nap jön(eddig sosem jött hozzánk szinte), még egy hete sem voltunk itthon mikor idehívta a rokonait megnézni a kicsit (aki nem mellesleg 33 hétre született koraszülött baba) meg is puszilgatták a kicsit de alkalmam sem volt szólni, mert kb be sem fértem a szobába annyian voltunk itt. Az a baj, hogy anyósom baromi sértődékeny, semmit nem lehet neki szólni,mert ha ő megharagszik,.... ráadásul "fiús anyós", a páromat is állandóan pátyolgatja,mindent megmond, és a páromnak sem merek már szólni, hogy unom ezt.Ráadásul hétvégente kb kötelező menni. Mindegy erről ódákat zenghetnék. A kérdés inkább arra irányulna, hogyan szóljak neki tapintatosan vagy mit csináljak, hogy ritkuljon a látogatás? Vagy csak én vagyok túl rosszindulatú?Ti hogy gondoljátok? Nekem sok, hogy most is tegnap és ma naponta jöjjön.... És amikor ittvan pl a picit sem hagyja aludni, mert keltegeti.2014. jún. 20. 21:48
21/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kíváncsi vagyok jár-e esetleg erre valaki?! Most olvastam vissza ezt a kérdésemet, és gondoltam megírom nektek, hogy kb 2 héttel a kérdésem után már nem voltunk együtt a párommal. A volt anyósom minden hazugságot és trükköt bevetve közénk állt, párom ellenem fordult. Sajnos igazam volt a kommentemben... :( És abban is, hogy magáénak akarta/ja a kicsit. Fenyeget, hogy az életem megkeseríti (ami már végülis sikerült neki), és még sok más dologgal is. Összedöntötte az életem, és sosem fog rólam leszállni. :( Volt párom pedig inkább az anyját válaszototta mint minket!Pedig (nevetséges,de) 11 esélyt adtam neki... :'(
2015. márc. 3. 11:01
22/28 anonim válasza:
Sajnálom! :(
És mi van veletek? Hol laktok a babával? Egyedül vagy vele?
Azért nem olyan könnyű ám egy anyától elvenni a gyereket!
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :(
Egyedül élek, az előző házasságomból született gyermekemmel, és a kicsivel. Nagyon nehéz mindent egyedül összetartani, annyi szerencsém van,hogy a szüleimre számíthatok! :(
2015. márc. 3. 11:21
24/28 anonim válasza:
Ó, komolyan? Nagyon sajnálom. És az exed azért látogatja a gyereket? Gyerektartást legalább fizet? Nem lehet könnyű....
Csak elérte a szipirtyó.. :(
25/28 A kérdező kommentje:
Igen fizet és látogatja legalább. Engem az bánt, hogy előadják a világnak, hogy őK a világ legjobb szülei, nagyszülője... Holott az anyós direkt csonka családot csinált az unokájának, az exem pedig itt hagyta az anyjáért az 1 hónapos babáját.:(
2015. márc. 3. 11:50
26/28 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de ha ilyen a párod, jobb is ha megszabadultál tőle!
Hogy anyóst hogy szereld le, azt viszont nem tudom... Gondolom elköltözni nem akarsz\tudsz.
27/28 acelsziv válasza:
sajnálom, hogy egyedül maradtál Tudom, milyen nehéz egy kis babával. Minket kettőnket kifáraszt a csöppségünk. Viszont letoltál egy csomó nyűgöt is. Anyósodat és az idióta családját.
28/28 anonim válasza:
Ez szörnyű, sajnálom. Hogy lehet egy férfi ennyire muja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!