Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én reagálom túl?

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Van anyósomnak most egy pasija. Nála alszik minden nap,ott főz, mos, takarít stb, szóval vezeti a háztartást. Ugyanezt csinálta az exével (azzal majdnem 1 évig voltak együtt), akkor már odaköltöztem a páromhoz, teljesen mást alakítottunk ki, úgy ahogy nekünk tetszik. Akkor is anyós minden nap jött haza, főzött magának/nekünk, holott mi már eldöntöttük mit főzök egész héten, kitaláltam azt is mikor-melyik nap takarítok ki és hol, akkor is volt, hogy arra jöttem haza ő helyettem kitakarított. Semmilyen segítséget nem kértünk tőle, érzem magam 25 évesen elég önállónak, hogy háztartást vezessek (3 évig az exemmel is így történt). Még azt tudni kell, hogy anyós délutánra jár dolgozni, délelőtt a pasinál tesz-vesz, és kb 2-3 órát meg itt tölt feleslegesen. Visszatérve az exére, ők vmikor novemberbe szakítottak és anyós hazaköltözött és teljesen máshogy csinált mindent,amihez mi hozzászoktunk, ezzel nem is lett volna semmi gáz, ha megkérdezi, hogy ne haragudjunk, de neki máshogy áll kézre minden, csinálhatná-e úgy, de nem kérdezte, mindent úgy csinált ahogy neki tetszett, nekem pedig felborított mindent, 2 nő egy háztartásba meg veszélyes, szóval semmit se beszéltünk meg, ki-mit csinál stb, és én ettől idegbajt kaptam. A mostani pasinál ugye megcsinál szintén mindent, de amikor ide is jön és magyaráz nekem, kérdezősködik, hogy mit főzök, mert ő ezt meg azt gondolta, meg adja a tanácsot, hogy mit főzzek, mert a fia ezt is azt is szereti, de mi mindent megbeszéltünk, hiába mondom, magyaráz tovább. Nem győzök a páromnak panaszkodni, hogy beszéljen vele, mert már nem bírom, ő csak annyit mondott neki, hogyha hazalátogat, ne csináljon semmit, örüljön, hogy pihenhet, azaz hagyjon mindent rám. Megjegyzem, meg nem azért, hogy fényezzem magam, de ha anyós nincs itt, nagyobb a rend, nyugodtabb vagyok én is, és a párom is örül, hogy nincs itt, magunk vagyunk. De már megint ott tartunk, hogy állandóan okoskodik és félek nagyon kifakadok magamból elég durván, de félek neki kifakadni, mert rettentően haragtartó, a saját húgával évek óta haragszik, azért ami meg sem történt, és félek, hogyha én megmondom neki, hagyjon minket önállóan élni, akkor velem is hatalmas haragot fog tartani és azt nem szeretném.

Ezért marad a kérdés, "én reagálom túl"?

2014. jan. 24. 13:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
91%
Az ő lakása...
2014. jan. 24. 13:54
 2/68 Passiflora ***** válasza:
90%
Megkérdezhetem, hogy kinek a tulajdona az a ház vagy lakás, amiben Te és a férjed éltek?
2014. jan. 24. 13:54
 3/68 A kérdező kommentje:
Félig a páromé, és félig az ővé
2014. jan. 24. 13:55
 4/68 anonim ***** válasza:
95%
Jól értem? Abban a lakásban laksz, ami anyósé, csak éppen anyós nem lekik otthon, te meg azért pampogsz, hogy néha hazajár, és megcsinál ezt-azt, de nem úgy, ahogy te szeretnéd? o.O
2014. jan. 24. 13:55
 5/68 anonim ***** válasza:
45%

En azt nem ertem, miert megy az anyos hozzatok, amikor nem a parjanal van. Miert takarit, foz, tolt ott orakat feleslegesen-ahogy irtad? Miert nem megy haza a sajat lakasaba? Kulcsa is van a lakasotokhoz? Miert nem beszeltek vele?

Vagy ez az o lakasa? Mert akkor eleg termeszetes, hogy ott van, tesz-vesz, foz es takarit es orakat tolt el feleslegesen...

2014. jan. 24. 13:56
 6/68 A kérdező kommentje:
de minden felújítást és egyéb dolgot, értek itt milliós összegeket azt a párom állta
 7/68 anonim ***** válasza:
92%

Miközben írtam, megjött a válasz.

Ez esetben igen, túlreagálod. örülj hogy ott lakhatsz.

8/68 anonim ***** válasza:
92%
Ha jól értem,anyós házában éltek.Akkor két választásotok van.Vagy elköltöztök vagy elfogadjátok,amit ő mond.
 9/68 anonim ***** válasza:
100%
Közben látom,írtad,hogy fele a párodé.Akkor nem értem.Milliós összegeket fordítottatok felújításra,ahelyett,hogy kivásároltátok volna az anyját és akkor nem lenne joga beleszólni semmibe,így viszont van.
2014. jan. 24. 13:58
 10/68 anonim ***** válasza:
89%

Ha az o lasa felig, akkor bizony te reagalod tul.

Tan joga van hozza. Ha van, ami teged zavar, akkor azt tessek vele ujra megbeszelni, szepen, nyugodtan.

Ha nem megy, akkor ujragondolni a kozos lakasban valo elest. Mert, ha anyukanak esetleg nem less pasija, akkor mindennap megteheti, hogy orakat ott tolt el feleslegesen. O lakasa.

2014. jan. 24. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!