Csak én reagálom túl?
Láttam,hogy apum megnézte egy randioldalon néhány nő adatlapját...Szeretem a szüleimet,és úgy tudom,ők is szeretik egymást.Sajnos apummal nem sokat beszélünk,mert a munkájából adódóan keveset van itthon.Megcsalja anyát?Férfiak,ha beregisztráltok egy ilyen oldalra,előfordulhat,hogy csak kíváncsiságból,vagy mindenképpen szeretőt kerestek?
Sajnálom,ha kavaros a szöveg, remélem azért ki tudtok rajta igazodni.
Ez mindenképpen kifele kacsingatás.
Vagy tudatosan, vagy tudat alatt.
Kíváncsisággal indul, és szerető lesz belőle.
Én rákérdeznék a faterra, s felvilágosítanám, hogy nagyon pórul járhat az ilyen oldalakon.
Nem különben, hogy kockára teszi a családi békét.
Nagyon szépen köszönöm a normális választ!
Én is ettől tartok...de az utóbbi években kicsit eltávolodtunk egymástól,pedig régen szerettem vele lenni.Nem tudom,hogy ha rákérdeznék,igazat mondana-e.
A másik,hogy bűntudatom van attól,hogy megkérdőjelezem az erkölcseit,hiszen mégis az apám,és azért dolgozik annyit,hogy nekünk mindent megadhasson.
Úgy érzem,a családi béke már rég nem állandó :/
Ennek ellenére lehet,hogy meg kellene értenem őt. Sokáig van távol tőlünk, ott a kísértés..vagy nem tudom.Ezt el kell nézni neki,"senki nem tökéletes" alapon,és járjak csukott szemmel,vagy próbáljak rákérdezni?
Vagy ne avatkozzak a szülők dolgába? Anya nagyon szereti őt,neki közel 30 év házasság után is ő álmai embere,és valószínűleg összeomlana,ha kiderülne,hogy nem alaptalan a gyanúm.
Inkább hagyjam az egészet?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!