Én reagálom túl?
Ne foglalkozz vele, mit mond a "kedves mama".
Ha nem akarja, akkor nem is fogja elfogadni az unokáját se így, se úgy.
Hogy jön ide az anyagiasság?
Amúgy igen, túlreagálod.
Mit vársz tőle?
Amikor szembesült a ténnyel, hogy nagymama lesz még nem tudta felfogni. Ezért viccesen megjegyezte hogy őt azért maminak ne szólítsa majd. Ahogy telt az idő, a kilenc hónap alatt átérezte, átgondoltam, majd megszerette a gondolatot, hogy új szakaszba ért az élete.
Ezért már a nagymami titulust választja.
Most kösse fel magát, mert ez egy lelki folyamat volt nála? Vagy mit vársz? Mi a kérdés ebben?
Jó fiatalon szülhettél amúgy, szerintem a 20-at még nem ütöd ezzel a hozzáállással.
Örülj neki, hogy igazi nagyija van a picinek.
"egyszeri anyasági állítólagos emelése, gyed extra bevezetése, én erre gondolok"
- az egyszeri anyaságit nem emelték
- a kérdésből ítélve első gyerek, tehát pont annyi lesz a GYED-ed, vagy GYES-ed (nem tudom mire vagy jogosult), mintha a gyed extra bevezetése előtt szültél volna
Mi van én nem értem?
Hogy jön a pénz a gyerekhez?
Igen, túlreagálod. Egy nagymama sem mindig egyik pillanatról a másikra szokik hozzá ahhoz, hogy ő nagymama. Sokszor még kismamáktól is hallom, hogy egyelőre még nem tudja elképzelni, milyen lesz az anyaszerep.
Anyósod gondolom akkor érezte át igazán a nagymamaságot, mikor megszületett az unoka. Nem hiszem, hogy ezzel baj lenne.
Az anyagiasság meg hogy jön ide?
Mi van én komolyan nem értem, mi köze a ti pénzeteknek az anyóshoz?
Egyetemista ként meg max annyit kapsz amennyi el is megy rá,igen túlkombinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!