Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én reagálom túl?

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
amikor kiderült hogy babát várok, anyós jelölt állítólag csak viccből, de kijelentette, hogy nem szeretné, ha mamának vagy nagyinak szólítaná majd a pici, mert ő még fiatal. most viszont, hogy megszületett elseje után, büszke nagymamának titulálja magát. amúgy nagyon anyagias család. (egyszeri anyasági állítólagos emelése, gyed extra bevezetése, én erre gondolok)
2014. jan. 8. 14:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%

Ne foglalkozz vele, mit mond a "kedves mama".

Ha nem akarja, akkor nem is fogja elfogadni az unokáját se így, se úgy.

2014. jan. 8. 14:08
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
És mi a kérdés?
2014. jan. 8. 14:09
 3/23 A kérdező kommentje:
én reagálom túl akart lenni, csak telefonról vagyok.
2014. jan. 8. 14:11
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Hogy jön ide az anyagiasság?

Amúgy igen, túlreagálod.

Mit vársz tőle?

Amikor szembesült a ténnyel, hogy nagymama lesz még nem tudta felfogni. Ezért viccesen megjegyezte hogy őt azért maminak ne szólítsa majd. Ahogy telt az idő, a kilenc hónap alatt átérezte, átgondoltam, majd megszerette a gondolatot, hogy új szakaszba ért az élete.

Ezért már a nagymami titulust választja.

Most kösse fel magát, mert ez egy lelki folyamat volt nála? Vagy mit vársz? Mi a kérdés ebben?

Jó fiatalon szülhettél amúgy, szerintem a 20-at még nem ütöd ezzel a hozzáállással.

Örülj neki, hogy igazi nagyija van a picinek.

2014. jan. 8. 14:18
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

"egyszeri anyasági állítólagos emelése, gyed extra bevezetése, én erre gondolok"

- az egyszeri anyaságit nem emelték

- a kérdésből ítélve első gyerek, tehát pont annyi lesz a GYED-ed, vagy GYES-ed (nem tudom mire vagy jogosult), mintha a gyed extra bevezetése előtt szültél volna

2014. jan. 8. 14:19
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Mi van én nem értem?

Hogy jön a pénz a gyerekhez?

2014. jan. 8. 14:25
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Mi a kérdés? :) Mit reagálsz túl? Hogy az anyós nem akarta h mamának legyen szólítva, most meg igen? :D Én sem tudtam elképzelni, hogy Anyának szólítsanak aztán most mégis Anyuka az itthoni nevem :D
2014. jan. 8. 14:28
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Igen, túlreagálod. Egy nagymama sem mindig egyik pillanatról a másikra szokik hozzá ahhoz, hogy ő nagymama. Sokszor még kismamáktól is hallom, hogy egyelőre még nem tudja elképzelni, milyen lesz az anyaszerep.

Anyósod gondolom akkor érezte át igazán a nagymamaságot, mikor megszületett az unoka. Nem hiszem, hogy ezzel baj lenne.

Az anyagiasság meg hogy jön ide?

2014. jan. 8. 14:29
 9/23 A kérdező kommentje:
először is, soha meg nem látogatott volna, nem keresett, nem érdeklődött utánunk. másodszor 24 éves egyetemista vagyok, harmadszor, ahogy szoba kerültek a pénzek, rögtön máshogy állt hozzánk. ezek után mi másra gondolhatnék, hogy a lehető legnagyobb hasznot látják most a gyerekben, ezért jó maminak kell lenni, hogy kapjon is valamit. a fia sem tud másról beszélni 2 hónapja, csak arról, hogy mennyi pénzt tudunk majd összeszedni.
2014. jan. 8. 14:30
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Mi van én komolyan nem értem, mi köze a ti pénzeteknek az anyóshoz?

Egyetemista ként meg max annyit kapsz amennyi el is megy rá,igen túlkombinálod.

2014. jan. 8. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!