Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
amikor kiderült hogy babát várok, anyós jelölt állítólag csak viccből, de kijelentette, hogy nem szeretné, ha mamának vagy nagyinak szólítaná majd a pici, mert ő még fiatal. most viszont, hogy megszületett elseje után, büszke nagymamának titulálja magát. amúgy nagyon anyagias család. (egyszeri anyasági állítólagos emelése, gyed extra bevezetése, én erre gondolok)2014. jan. 8. 14:04
21/23 anonim válasza:
Dehogy reagálod túl, nyilvánvaló, hogy ez a vérszívó szipirtyó a te egyszeri anyasági segélyedből akar meggazdagodni, szerintem már ki is nézett egy yachtot meg pár nagyobb gyémántot magának -.-
Legyél már komoly és inkább a babával foglalkozz. A paranoiád lehet a szülés utáni depi miatt is, ha 2-3 hónap alatt nem múlik el, akkor kérj segítséget.
22/23 anonim válasza:
Munkanélküliként szülsz és csodálod hogy a pénzről dumálnak mit gondoltál majd mosolyogva eltartanak gyerekestől, hogy kerülnek az ilyek egyáltalán egyetemre...
23/23 anonim válasza:
Túlreagálod. Nem tudsz fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!