Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én reagálom túl?

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
amikor kiderült hogy babát várok, anyós jelölt állítólag csak viccből, de kijelentette, hogy nem szeretné, ha mamának vagy nagyinak szólítaná majd a pici, mert ő még fiatal. most viszont, hogy megszületett elseje után, büszke nagymamának titulálja magát. amúgy nagyon anyagias család. (egyszeri anyasági állítólagos emelése, gyed extra bevezetése, én erre gondolok)
2014. jan. 8. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

egyetemistaként elég tragikusan írsz...

megszületett elseje után... csodálatos.

2014. jan. 8. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

egyébként persze, hogy másképp áll hozzá. Neked se lenne mindegy, hogy azzal a tudattal várod az unkokád, hogy az anyja tanul és gyesre jogosult, neked kell majd támogatni őket; vagy hogy talán lesz miből etetki és öltöztetni a kicsit.

NEm anyagias, csak több felelősségérzete van, mint neked.

2014. jan. 8. 14:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem érte, mi anyagi haszna lehetne az anyósodnak a gyerekedből? Honnan szedsz ilyeneket? A nagymama nem kap semmit a gyerek után.
2014. jan. 8. 14:39
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Jesszus, inkább foglalkozz a gyerekkel, ne törődj a mamával, mindenkinek jobb lesz. Az én anyósom is mondta amikor kiderült, jön az unoka, hogy ő még nem érzi magát nagymamának, ettől eltekintve a világ egyik legjobb nagymamája, a lányom imádja. Szóval ne kreálj mindenféle ürügyet össze, csak hogy utáld az anyósod. Mert amiket leírtál, az szerintem nem ok arra, hogy duzzogj, lehet, hogy más is van emögött, de ez nem derült ki a mondandódból.
2014. jan. 8. 14:40
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már nekem sem világos. Szerintem is csak anyós azon gondolkozik, h miből fogjátok magatok eltartani. De neki semmi haszna nincs abból, hogy született egy unokája.
2014. jan. 8. 14:42
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

" a fia sem tud másról beszélni 2 hónapja, csak arról, hogy mennyi pénzt tudunk majd összeszedni"

Te egyetemista vagy, a párod dolgozik csak, gondolom. Egy gyerekre költeni kell, nem tudtok ugyanannyiból kijönni, mint eddig ketten. Én elég természetesnek gondolom, hogy a párod agyal azon, hogy milyen plusz jövedelemhez juttok majd még és hogy tudjátok osztani-szorozni.

2014. jan. 8. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
Majd ha nem tudsz pelenkát venni, mert Te nem vagy anyagias mint anyósod meg a férjed, akkor megjön az eszed, és tudni fogod min gondolkodnak most.
2014. jan. 8. 14:45
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Te reagálod túl, igen. Borzalmasan. A babáról gondoskodni kell, az pedig pénzbe kerül. Gyerekes dolog, hogy mindenáron okot keresel a sértődésre, csak mert leendő anyósod hónapokkal ezelőtt merészelt tenni egy olyan (viccesnek szánt) megjegyzést, ami neked nem tetszett.

Ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed, csak te szereted, vagy csak te szereted jól a gyerekedet. Hosszútávon magadat és őt is megszívatod vele.

2014. jan. 8. 14:49
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
pláne ne akarj rosszban lenni velük, mert egyetemistaként szorulhatsz a segítségükre, ha vizsgáznod kell, suliba menni, mikor nincs kire hagyd a kicsit...
2014. jan. 8. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom náluk laksz...
2014. jan. 8. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!