Még 2 hónapig egy fedél alatt kell élnünk vele,mert építkezünk,szerencsére hamarosan lakhatásra kész lesz a ház,de... Nem tudok elsiklani felette,hogy anyósom nagy dolog után szinte sosem,vagy hiányosan pucolja le a wc-t... Nem vagyok takarítónő,nem fogom kisikálni helyette a sz....t,ami ő hagyott hátra. Egyszerűen nem veszi észre,vagy nem tudom,bár nem értem,hogy nem tűnik fel neki... Hogy lehet ezt tapintatosan közölni vele?
27-es hol élsz te? Mi az, hogy vidéken még sok helyen pottyantós van. Szerintem nagyon kevés helyen van már. Falun laktam, és senkinek sem volt. Az, hogy még ott van az udvaron, nem jelenti, hogy azt használják.
Bocsi, de ez annyira bántott.
2013. szept. 5. 20:46
42/47 anonim válasza:
"Falun laktam, és senkinek sem volt. "
Mindenkinél megnézted? felénk meg az összes öregnek az van, mert azt szokta meg, a gyerekei akkoriban költöztek el, mikor elkezdett divatba jönni, hogy bevezetik a vizet, maga miatt nem költött rá se akkor se az elmúlt 20 évben, max. csapot csináltatott valahol a házba, hogy mégse kintről kelljen hordani a vizet és ennyi, fürdőszobát nem csináltatott, mert nagy munka lett volna.
2013. szept. 5. 23:55
43/47 anonim válasza:
Szerintem kár szóvá tenni. Szar ügy, de jobb kibíri most 2 hónapot, mint hogy utána 20 évig haragszik rád. Nem lehet tapintatosan.
2013. szept. 6. 00:39
44/47 anonim válasza:
Látom, itt már nem csak a budi a probléma, hanem úgy általában az idegeidre megy az anyós. Teljesen megértem, én ugyan évente cserélgetem a lakótársaimat (egyenlőre albérletben élek), de egy kivételével mindet meg tudtam volna folytani az év végére. Egyszerűen a sok apróság összeadódik, és az ember már egy elöl hagyott cipő miatt is ölni tudna. Nekem ilyenkor az vált be, hogy minél kevesebbet vagyok közös légtérben, magamra csukom az ajtót a szobámban, és persze jól kipanaszkodom magam valaki másnak. Most már tényleg nincs sok vissza. Esetleg menjetek el egy hétre valahova "nyaralni", mondjuk a te szüleidhez.
2013. szept. 6. 00:47
45/47 anonim válasza:
Látom ez így sehogy se jó. ha szólsz az se jó, ha nem szólsz az se. Az a vers aranyos különben! :)
Ezt a rajzot kiteszed meg is van az arany középút.
Lepontozómániásoknak!--->És lécci pontozzatok már le, mert eddig 80%-os voltam most 78-79 lehetek, nem akarok 10 felett megállni! Köszi!
2013. szept. 6. 12:15
46/47 anonim válasza:
vagy csináld ezt: vegyél egy új wc kefét,és mondd neki:vettem új wc kefét,mert a régi már úgy elhasználódott..-hátha akkor ezen elgondolkodik.hogy vajon mitől használhatódott el..
2013. szept. 6. 14:19
47/47 anonim válasza:
Az enyém nem csukja be a wc ajtót mikor wc-zik. Hát nagy sértődés volt, mikor szóvá tettem. De azóta 90%-ban megtalálja a kilincset. Én szemtől szembe szólnék, de én ilyen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!