Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?
Figyelt kérdés
Még 2 hónapig egy fedél alatt kell élnünk vele,mert építkezünk,szerencsére hamarosan lakhatásra kész lesz a ház,de... Nem tudok elsiklani felette,hogy anyósom nagy dolog után szinte sosem,vagy hiányosan pucolja le a wc-t... Nem vagyok takarítónő,nem fogom kisikálni helyette a sz....t,ami ő hagyott hátra. Egyszerűen nem veszi észre,vagy nem tudom,bár nem értem,hogy nem tűnik fel neki... Hogy lehet ezt tapintatosan közölni vele?2013. szept. 5. 10:38
1/47 anonim válasza:
Egy kis levél a tartályra:
"Drága mami!
A budi tiszta kaki,
Köszöntöm a jó emésztést,
csak arról tennék említést,
hogy éhes a kefe,
etesd meg sz.rral, nesze!"
2/47 anonim válasza:
Én szóltam nálunk megsértődött sőt a fiának is meg kellett tanitani anno..
3/47 anonim válasza:
Csellel. Hivatkozz pl. a férjedre. Szólja a mamának, hogy nem hiszed el, hogy a Józsi hogy hagyta a wc-t, nézze meg...Te kipucolod, de már eleged van... Akkor talán észbe kap, és jobban figye majd.
4/47 A kérdező kommentje:
:D első válaszoló,kreativitásod ötös! :D
Egyébként nem egy idős nő,mert 48 éves és mégis...
2013. szept. 5. 10:47
5/47 anonim válasza:
Ez elég kellemetlen, biztos én is kilennék tőle, de egy dolgot azért ne felejts el, te ott most vendégségben vagy, a saját házában meg úgy csinál mindent, ahogy neki tetszik, biztos, hogy nem te fogod megváltoztatni. Ebből sajnos az a tapasztalat, hogy csak sértődések vannak mindig, meg hogy jössz te ahhoz, hogy kioktass egy idősebbet, hogy kell takarítani... szóval nehéz kérdés, de esetleg talán jó ötlet, ha a férjedtől kéred számon anyós előtt, hogy drágám, kakis maradt a wc... :) persze mosolyogva :)
6/47 anonim válasza:
te is hagyd úgy,hátha akkor leesik neki..!
7/47 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a csel nem jönne be,mert a férjem csak hétvégente jár haza :/
2013. szept. 5. 10:48
8/47 anonim válasza:
Hát ezesetben egyből találva érezné magát anyuka :D
9/47 A kérdező kommentje:
Á,én nem tudom úgy hagyni... Nincs hozzá gyomrom,utána szinte reflexből nyúlok a keféért. Igen,sajnos épp ez az,hogy itt mi most vendégek vagyunk,az ő háza,stb... Ő dirigálhat,megmondhatja,hogy hova teregessek,hogy mosogassak,de én... :S
2013. szept. 5. 10:50
10/47 anonim válasza:
Szard le! :-))) Ne haragudj, nem szokásom ilyet írni, de ez most kijött :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!