Minek kellhet ennyire a kulcsunk anyósnak? Ti se adnátok, ugye?
Megyünk nyaralni nemsokára 10 napra.Kettesben élnünk párommal,a szülei tőlünk 10 km-re.
Anyósjelölt egy ideje azon kattog,hogy szegény növényainket senki nem fogja locsolni,adjunk neki kulcsot,majd ő megy és locsol.
Megmondtam,hogy köszönjük,de nem kell,előtte jól belocsolom őket,ki fogják birni.
De azóta is ezt mondogatja,ahányszor telefonál vagy lát.
(megbizható szomszéd nincs,ezt ő is tudja)
Simán másoltathatóak a kulcsaink.
Le szoktuk zárni a vizet,áramtalanitunk mindent.
Nem ismerem annyira,engem zavarna hogy esetleg szétnéz a holmijaink között.
Nekünk még a szomszéd is ide adja a kulcsát, bármi történhet esetre. Virágait sem kell locsolni, mert bent nincs. Soha nem mentem át, jobban figyeltük a házát, csak a postaládából szedtük ki mindennap a kacatokat, mert a betörőnek azért feltűnik az ilyesmi.
Add oda arra a tíz napra, utána úgyis visszakéritek.
Pedig ha most nem adod oda, elvész a bizalom, sértődés lesz belőle. Családtag lett. Jól jön még a segítsége, ha szülsz, gyerekre kell vigyázni, stb. Ne rontsd el most a kezdetén a kapcsolatot, nehéz lesz visszaszerezni.
Szétnéz? Akkor mi van? De felnőtt okos ember nem néz be a más szekrényébe. Nagyon bunkó pedig nem lehet, hiszen JÓL felnevelte a Párodat.
Ne keress ellenséget, ott ahol esetleg nincs is.
Júj! Ez durva volt utolsó válaszoló!
Neked, Párodnak kell ismerni az öreglányt, de tudom, az én anyósom soha nem nyitná ki a szekrény ajtót, nem szólna, ha sok a pókháló. Annyit tenne, hogy mire hazajövünk, vacsora várna az asztalon. Ő nem, csak a kaja, amit otthon megfőzött.
Társasház,sok öreggel,betörni nem fognak,postaládába nem tesznek szórólapot.
Miért zavarna,ha szétnézne a holmijaink között? Szerintem ez mindenkit zavarna,tele a lakás személyes holmival,nem hiszem hogy anyósjelöltre tartoznának a szerelmes leveleink,a szexjátékszereink,az orvosi papirjaink vagy a számitógépben levő fényképek, iratok, bankszámlakivonatok,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!