Minek kellhet ennyire a kulcsunk anyósnak? Ti se adnátok, ugye?
Megyünk nyaralni nemsokára 10 napra.Kettesben élnünk párommal,a szülei tőlünk 10 km-re.
Anyósjelölt egy ideje azon kattog,hogy szegény növényainket senki nem fogja locsolni,adjunk neki kulcsot,majd ő megy és locsol.
Megmondtam,hogy köszönjük,de nem kell,előtte jól belocsolom őket,ki fogják birni.
De azóta is ezt mondogatja,ahányszor telefonál vagy lát.
(megbizható szomszéd nincs,ezt ő is tudja)
Idegent se engednék be úgy hogy nem látom mit csinál.
Bár kétlem,hogy valaha hivnék bárkit takaritani,törött karral is tiszta volt a lakás,lakásban nincs annyi takaritani való.
Pénzünk akadna rá,de jobb szeretem ha mi csináljuk,mi lakásunk.
Anyóst beengedem bármikor,amikor mi is itthon vagyunk.
Átvinni túl sok növényem van,tele a lakás,szép nagyok is.
De jó ötletet adtál,van kettő ami elég kényes,azokat átviszem,megnézem erre mit mond,így már nincs indok,hogy minek neki a mi kulcsunk,minek jöjjön ha nem vagyunk itthon.
Az én anyósomnak is van kulcsa, állítólag ha én egyszer kicsuknám magam, akkor ő iderohanna és kinyitná(25 km-re lakik). Vagy ha a párom(külföldön dolgozik) nem tudna felhívni pár napig, terhes lennék, akkor eljönne megnézni, h nem történt-e velem valami baj.
Nem tudok róla, hogy volt itt amikor kirándultunk- virágot nem öntözött az biztos, mert elég kókadtak voltak, amikor hazaértünk. Engem is zavar, hogy van kulcsa, de elvenni tőle már pofátlanság lenne...
Egyebként meg ha jön hozzánk, akkor üzen a párommal, és amikor indul otthonról, akkor fel hív- ez nekem tökéletesen megfelel-remélem jövöben is tartsa magát ehhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!