Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?
"Mikor rövid királyságod végére értél,
jó lenne, ha egy kicsit hátranéznél.
Nem volt elég a víz ereje?
Dolgozzon a wc kefe!
"Egyébként, olvasgatom a válaszokat és csak csodálkozom, milyen igénytelen emberek vannak. Ennyien vagytok, akiket nem zavar, ha bementek vécére és az előttetek lévő ürülékével van körbedekorálva a vécécsésze? Ti is úgy szoktátok hagyni? Hány napig? Amíg a víz le nem mossa?"
Kedves válaszoló, attól, hogy valaki azt írja, hogy nem szólna anyósnak, az nem azt jelenti, hogy igénytelen és úgy hagyja a vécét! Nem szólnék, de minden alkalommal egyértelmű, hogy lemosnám, lefertőtleníteném.
Van bajod, kedves kérdező. Hát igen, ilyenek az anyósok. :)
Nem lehetett egy leányálom 2 évig együtt lakni, de a jó hír, hogy hamarosan vége. naná, hogy beolvasnál, elhiszem.
Vagy a hármas vagy sehogy. Mi is laktunk ott átmenetileg, és tiszta szar, lerakódás, gusztustalan volt a wc, meg alig ment le bármi rajta. Nem a csővel volt a dugulás a baj, hanem a wcből akart alig lemenni a cucc. Ha onnan kijutott már jó volt. Én felajánlottam, hogy veszek egy wc-t, mert ez egy így nem túl jó. Teljesen megsértődtek rajta és megmondták, hogy amúgy sincs semmi baja, csak nyomkodjam a kefével. Ami amúgy olyan volt, hogy alig volt már a sörtéjéből valami, és egy félbevágott ásványvizes üvegbe volt téve. Azt is vettem egyet, kicseréltem. Anyósom kiszedte a régit a kukából, az újat meg elrakta, hogy jó még a régi.
Mi úgy költöztünk be, hogy csak egy szoba volt lakható én mondtam a kedvesnek, hogy nem bírok tovább maradni, ez undorító. Beszélni nem lehetett velük, mert csak felháborodtak.
Na én pl.rohadtul utálom a wc-kefét,mert egyszerűen nem lehet tökéletesen letisztítani,ha gyakran használva van! Ezért nálunk más szokás dívik! Mielőtt nagydolgát végezvén leülünk,teszünk egy réteg (persze nem a hártyavékony ócska)wc papírt a csészébe és arra megy a dolog,ami ezután nyom nélkül halad elfele!:) Ha mégis mellésikerül a téma akkor még mindig ott a kefélés,mint megoldás!:)Ezt én is felnőtt fejjel hallottam és remekül működik! Nekem a nagyobb gondot az a mocsok vízkő jelenti!
Ja és az anyósnak nem szólnék,csak ha bunkózik velem! A Te esetedben néha megteszi,úgyhogy amikor elköltöztök akkor szólj vissza az ajtóból,hogy ja amúgy mama,a wc mindig szaros maradt maga után!:) Legalább nem fogod sűrűn látni! Még csak az kéne,hogy az új házatokba odajárjon szarni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!