Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogy tennétek szóvá anyósna...

Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?

Figyelt kérdés
Még 2 hónapig egy fedél alatt kell élnünk vele,mert építkezünk,szerencsére hamarosan lakhatásra kész lesz a ház,de... Nem tudok elsiklani felette,hogy anyósom nagy dolog után szinte sosem,vagy hiányosan pucolja le a wc-t... Nem vagyok takarítónő,nem fogom kisikálni helyette a sz....t,ami ő hagyott hátra. Egyszerűen nem veszi észre,vagy nem tudom,bár nem értem,hogy nem tűnik fel neki... Hogy lehet ezt tapintatosan közölni vele?
2013. szept. 5. 10:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként, olvasgatom a válaszokat és csak csodálkozom, milyen igénytelen emberek vannak. Ennyien vagytok, akiket nem zavar, ha bementek vécére és az előttetek lévő ürülékével van körbedekorálva a vécécsésze? Ti is úgy szoktátok hagyni? Hány napig? Amíg a víz le nem mossa?
2013. szept. 5. 12:35
 32/47 anonim ***** válasza:
91%

"Mikor rövid királyságod végére értél,

jó lenne, ha egy kicsit hátranéznél.

Nem volt elég a víz ereje?

Dolgozzon a wc kefe!

2013. szept. 5. 12:37
 33/47 anonim ***** válasza:
62%

"Egyébként, olvasgatom a válaszokat és csak csodálkozom, milyen igénytelen emberek vannak. Ennyien vagytok, akiket nem zavar, ha bementek vécére és az előttetek lévő ürülékével van körbedekorálva a vécécsésze? Ti is úgy szoktátok hagyni? Hány napig? Amíg a víz le nem mossa?"

Kedves válaszoló, attól, hogy valaki azt írja, hogy nem szólna anyósnak, az nem azt jelenti, hogy igénytelen és úgy hagyja a vécét! Nem szólnék, de minden alkalommal egyértelmű, hogy lemosnám, lefertőtleníteném.

2013. szept. 5. 12:43
 34/47 anonim ***** válasza:
55%
Abban ugyan hol az igénytelenség, hogy az ember lepucolja mas utan? Komolyan, összevissza max 5 perc es meg van oldva. Elmondanám, hogy pl az en keresztanyám utan is állandóan takarítani kellett, aztán kiderült, hogy szerencsétlennek egyszerűen ennyire rossz a szeme.
2013. szept. 5. 12:57
 35/47 A kérdező kommentje:
Na jólvan... 2 éve lakunk itt,azóta pucolom utána a wc-t,besokalltam. Tudom,már csak 2 hónap,próbálom elnézni,de amikor ő szól,hogy pl. "hú,mekkora por van (2 nappal törölgetés után),ezt minden nap le kell ám takarítani" akkor azért szívesen beolvasnék neki. Meg hogy szegény fiam,csak egyszer viszem egy nap sétálni (2-3 órát!) alig van levegőn,egy nap 2x is ki kéne menni vele,stb.. Szóval lenne mit mondanom neki. Nem tart semeddig sem lepucolni utána,de nem vagyok wc-s néni,minden reggel ez a látvány fogad. A férjem egyszer nekem! szólt,hogy ismerem-e a wc kefét. Mondtam,hogy én igen,az ott nem az én alkotásom,hanem másé,kizárásos alapon nem azé,aki pelenkát hord...
2013. szept. 5. 13:19
 36/47 anonim ***** válasza:
76%
Így: Kedves anyuka legyen szives nagywécézés után rendesen letakartani a wc-ét maga után. Mert úgy illik. Köszönöm.
2013. szept. 5. 13:39
 37/47 anonim ***** válasza:
76%

Van bajod, kedves kérdező. Hát igen, ilyenek az anyósok. :)

Nem lehetett egy leányálom 2 évig együtt lakni, de a jó hír, hogy hamarosan vége. naná, hogy beolvasnál, elhiszem.

2013. szept. 5. 14:07
 38/47 anonim ***** válasza:
49%

Vagy a hármas vagy sehogy. Mi is laktunk ott átmenetileg, és tiszta szar, lerakódás, gusztustalan volt a wc, meg alig ment le bármi rajta. Nem a csővel volt a dugulás a baj, hanem a wcből akart alig lemenni a cucc. Ha onnan kijutott már jó volt. Én felajánlottam, hogy veszek egy wc-t, mert ez egy így nem túl jó. Teljesen megsértődtek rajta és megmondták, hogy amúgy sincs semmi baja, csak nyomkodjam a kefével. Ami amúgy olyan volt, hogy alig volt már a sörtéjéből valami, és egy félbevágott ásványvizes üvegbe volt téve. Azt is vettem egyet, kicseréltem. Anyósom kiszedte a régit a kukából, az újat meg elrakta, hogy jó még a régi.

Mi úgy költöztünk be, hogy csak egy szoba volt lakható én mondtam a kedvesnek, hogy nem bírok tovább maradni, ez undorító. Beszélni nem lehetett velük, mert csak felháborodtak.

2013. szept. 5. 14:55
 39/47 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon kényes ügy, és sanszos hogy inkább veszekedés vagy sértődés lenne belőle ha szólnál. Más esetben biztos mondanám, hogy találj ki valami cseles megoldást, hogy ne sértődjön meg, de ha két hónapon belül elköltözik akkor lehet nem érdemes szítani a tüzet...
2013. szept. 5. 14:58
 40/47 anonim ***** válasza:
63%

Na én pl.rohadtul utálom a wc-kefét,mert egyszerűen nem lehet tökéletesen letisztítani,ha gyakran használva van! Ezért nálunk más szokás dívik! Mielőtt nagydolgát végezvén leülünk,teszünk egy réteg (persze nem a hártyavékony ócska)wc papírt a csészébe és arra megy a dolog,ami ezután nyom nélkül halad elfele!:) Ha mégis mellésikerül a téma akkor még mindig ott a kefélés,mint megoldás!:)Ezt én is felnőtt fejjel hallottam és remekül működik! Nekem a nagyobb gondot az a mocsok vízkő jelenti!

Ja és az anyósnak nem szólnék,csak ha bunkózik velem! A Te esetedben néha megteszi,úgyhogy amikor elköltöztök akkor szólj vissza az ajtóból,hogy ja amúgy mama,a wc mindig szaros maradt maga után!:) Legalább nem fogod sűrűn látni! Még csak az kéne,hogy az új házatokba odajárjon szarni!:)

2013. szept. 5. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!