Mit vegyek anyosnak szulinapjára? Tole kaktuszt kaptam. :D
Az anyós akkor jó, ha porhanyós...
(Ez természetesen az én anyósomra nem vonatkozik, mert nagy szerencsém van vele.)
Mi a hobbija?
Milyen típus?
mennyi idős?
(a kaktusz miért baj?én nagyon szeretem őket, csak ez a növény az agglegénypálmán kívül amit nem gyilkolok meg:D)
Tőlük termoszt kapott, és fényképező állványt, meg apróságokat...
Túrázik, és imád fotózni...
Párja pedig interaktív kiállításos belépőt, ahova mindketten mehetnek.
(Dr DNS)
Ha szereted a kaktuszt, és szeretetből kaptad, akkor valami hasonló kedvességet, amit ő szeret.
Ha viszont azért adta, mert nagyon jól tudja, hogy utálod, akkor valami hasonló "kedvességet". De ha nem akarsz olyanná lenni, mint ő, azzal, hogy ugyanúgy szemétkedsz vele, akkor SEMMIT. Egyszerűen felejtsd el, hogy van születésnapja. Az anyósodhoz hasonló libáknál remekül működik az, hogy az ember észre sem veszi őt, bármit is csinál.
Van hobbija?
Ha végképp nincs semmi ötletetek, egy üres füzetet, amit megcímkéztek, hogy "kisfiam kedvenc ételei", és megkéritek, írja tele receptekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!