Mit vegyek anyosnak szulinapjára? Tole kaktuszt kaptam. :D
Én virágot vennék, olyat, ami még nincs :) Én is mindig ezt játszom, 4 éve írom, milyet vettem, csak lassan elfogy a választék :) Mondjuk Ő virágot is szeretne mindig. Így, ha már mindenből van, akkor kezdem elölről, tehát olyat veszek, amilyen színű még nincs :D
Jó ötlet lenne még szerintem egy nagyobb keretbe foglalt fotó montázs, bár ez akkor igazán nagy öröm, ha van unoka :)
Anyukámnak táskát horgoltam...1 hónapig tartott míg elkészítettem...(persze nem minden nap sikerült belevetnem magam)
Anyósom köv szülinapra ilyet kap
Én készítem, de szerintem a fia is segít, a festésében pl:)
Kedves Bogicska!
Ne utáld a párod szüleit! Mégha van egy olyan mondás is: Vejem nem fiam, menyem nem lányom. Ne vedd rossznéven a kaktuszt. Apám épp ezért tiltottam be a családban az ajándékozást. Én szintén ezt az elvet követem. Valaki mindig agyal rajta, miért ilyet kaptam: pl. ilyen ráncos, dagadt lennék, pici a fütyim.. stb.
Nem kell mindenben a rosszat látni. mindenki a saját gyerekéhez húz, és a saját szüleihez. Szülj unokát legyen elfoglaltságuk az öregeknek. Ez a legnagyobb és legszebb ajándék.
Időzített bombát, élesített kézigránátot, mesterlövészt, hibás fékcsövet a kocsijába, üres urnát, koszorút, művirágot, koporsót, koporsópárnát, ránctalanító krémet, inkontinencia-betétet, szakácskönyvet, macskát, kutyát, sünt, házigörényt...
Ilyesmiket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!