Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogy tennétek szóvá anyósna...

Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?

Figyelt kérdés
Még 2 hónapig egy fedél alatt kell élnünk vele,mert építkezünk,szerencsére hamarosan lakhatásra kész lesz a ház,de... Nem tudok elsiklani felette,hogy anyósom nagy dolog után szinte sosem,vagy hiányosan pucolja le a wc-t... Nem vagyok takarítónő,nem fogom kisikálni helyette a sz....t,ami ő hagyott hátra. Egyszerűen nem veszi észre,vagy nem tudom,bár nem értem,hogy nem tűnik fel neki... Hogy lehet ezt tapintatosan közölni vele?
2013. szept. 5. 10:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
60%
Hu, Szotarprogram..... Tehat nem egy nagy dolog kipucolni, nem tart tovább két percnél.
2013. szept. 5. 11:34
 22/47 anonim ***** válasza:
73%
jésszus..! nem arról van szó hogy sokáig tartana,hanem arról,hogy akárhányszor bemegy a wc-re más sz.rát kell pucolnia..
2013. szept. 5. 11:40
 23/47 anonim ***** válasza:
9%

"egy nagy dolog képű ölni, nem tart "

Hát ez mi akart lenni?

2013. szept. 5. 11:46
 24/47 anonim ***** válasza:
70%
Nem nagy dolog kitakarítani, a kérdező gondolom maga után meg is tesz, de másét nehogy neki kell takarítani!
2013. szept. 5. 11:48
 25/47 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen megértelek, viszont fogalmam sincs, hogy mit csinálj. :/ Nálunk is történtek hasonló dolgok, csak mi nem anyósnál lakunk hanem ő jár hozzánk vendégségbe. Első alkalommal még nem szóltam semmit, aztán amikor rájöttem, hogy ez nála rendszer akkor szóltam a páromnak, aki viszont azt mondta, hogy nem tud mit csinálni, nem tudja, hogy szólhatna anélkül, hogy megsértené... Szerencsére ritkán jönnek. Tényleg nem értem, hogy miért ilyen igénytelenek egyes emberek.
2013. szept. 5. 12:12
 26/47 anonim ***** válasza:
10%
Már nem azért, de kétlem, hogy az anyós ahányszor wc-re jár annyiszor sz*rik... hogy állandóan a kérdezőnek takarítani kelljen!
2013. szept. 5. 12:13
 27/47 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a két hónapot már kibírod. Jobb a békesség.

Sok helyen vidéken még most is pottyantós klotyót használnak.

2013. szept. 5. 12:14
 28/47 anonim ***** válasza:
82%
szerintem lényegtelen hogy heti hányszor végzi a dolgát. a hangsúly azon van,hogy soha nem takarítja ki maga után.és én se szívesen csinálnám meg mindig helyette..
2013. szept. 5. 12:21
 29/47 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenkor úgy szokás, hogy arra hivatkozol, akivel bizalmasabb viszonyban vagy. Illedelmesen úgy teszel, mintha azt hinnéd, a férjed hagyta volna úgy és bosszankodsz miatta, elmeséled neki, panaszkodsz, hogy felnőtt ember hogy lehet ilyen trehány. Ha nem veszi a lapot, mehetsz ezzel messzebb, akár legyen ez a fő téma és akkor majd tuti jobban odafigyel, vagy szidd le a férjedet is a füle hallatára (esetleg előre össze is beszélhettek vele, nehogy akkor meg ő sértődjön meg)Persze sajnos sok ember ez után sem veszi a lapot, arra már nincs sértődés nélkül megoldható ötletem, de érdemes első körben ezt megpróbálni.
2013. szept. 5. 12:29
 30/47 anonim ***** válasza:
85%

Én nem szólnék! Irtó gusztustalan az tény, de ha eddig 48 év alatt nem mosta, akkor ezután sem fogja.

Ha jóba akarsz maradni akkor ne szólj, ha nem érdekel a jó viszony, akkor tedd szóvá. Ezt neked kell tudnod. Tapintatosan úgy lehet szólni, ahogy már valaki írta, megjegyzed, hogy a férjed már megint kakisan hagyta a vécét.

2013. szept. 5. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!