Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?
Figyelt kérdés
Még 2 hónapig egy fedél alatt kell élnünk vele,mert építkezünk,szerencsére hamarosan lakhatásra kész lesz a ház,de... Nem tudok elsiklani felette,hogy anyósom nagy dolog után szinte sosem,vagy hiányosan pucolja le a wc-t... Nem vagyok takarítónő,nem fogom kisikálni helyette a sz....t,ami ő hagyott hátra. Egyszerűen nem veszi észre,vagy nem tudom,bár nem értem,hogy nem tűnik fel neki... Hogy lehet ezt tapintatosan közölni vele?2013. szept. 5. 10:38
21/47 anonim válasza:
Hu, Szotarprogram..... Tehat nem egy nagy dolog kipucolni, nem tart tovább két percnél.
22/47 anonim válasza:
jésszus..! nem arról van szó hogy sokáig tartana,hanem arról,hogy akárhányszor bemegy a wc-re más sz.rát kell pucolnia..
23/47 anonim válasza:
"egy nagy dolog képű ölni, nem tart "
Hát ez mi akart lenni?
24/47 anonim válasza:
Nem nagy dolog kitakarítani, a kérdező gondolom maga után meg is tesz, de másét nehogy neki kell takarítani!
25/47 anonim válasza:
Teljesen megértelek, viszont fogalmam sincs, hogy mit csinálj. :/ Nálunk is történtek hasonló dolgok, csak mi nem anyósnál lakunk hanem ő jár hozzánk vendégségbe. Első alkalommal még nem szóltam semmit, aztán amikor rájöttem, hogy ez nála rendszer akkor szóltam a páromnak, aki viszont azt mondta, hogy nem tud mit csinálni, nem tudja, hogy szólhatna anélkül, hogy megsértené... Szerencsére ritkán jönnek. Tényleg nem értem, hogy miért ilyen igénytelenek egyes emberek.
26/47 anonim válasza:
Már nem azért, de kétlem, hogy az anyós ahányszor wc-re jár annyiszor sz*rik... hogy állandóan a kérdezőnek takarítani kelljen!
27/47 anonim válasza:
Ezt a két hónapot már kibírod. Jobb a békesség.
Sok helyen vidéken még most is pottyantós klotyót használnak.
28/47 anonim válasza:
szerintem lényegtelen hogy heti hányszor végzi a dolgát. a hangsúly azon van,hogy soha nem takarítja ki maga után.és én se szívesen csinálnám meg mindig helyette..
29/47 anonim válasza:
Ilyenkor úgy szokás, hogy arra hivatkozol, akivel bizalmasabb viszonyban vagy. Illedelmesen úgy teszel, mintha azt hinnéd, a férjed hagyta volna úgy és bosszankodsz miatta, elmeséled neki, panaszkodsz, hogy felnőtt ember hogy lehet ilyen trehány. Ha nem veszi a lapot, mehetsz ezzel messzebb, akár legyen ez a fő téma és akkor majd tuti jobban odafigyel, vagy szidd le a férjedet is a füle hallatára (esetleg előre össze is beszélhettek vele, nehogy akkor meg ő sértődjön meg)Persze sajnos sok ember ez után sem veszi a lapot, arra már nincs sértődés nélkül megoldható ötletem, de érdemes első körben ezt megpróbálni.
30/47 anonim válasza:
Én nem szólnék! Irtó gusztustalan az tény, de ha eddig 48 év alatt nem mosta, akkor ezután sem fogja.
Ha jóba akarsz maradni akkor ne szólj, ha nem érdekel a jó viszony, akkor tedd szóvá. Ezt neked kell tudnod. Tapintatosan úgy lehet szólni, ahogy már valaki írta, megjegyzed, hogy a férjed már megint kakisan hagyta a vécét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!