Ti hogy tennétek szóvá anyósnak, wc kérdés?
Bírd ki a 2 hónapot! ! ! nem fog már változni, és felesleges mondani és sehogy sem lehet tapintatosan közölni egy felnőttnek.. Egyébként a takarítást az együtt élők kulturáltan úgy szokták megoldani: beosztják: sok helyen papíron: ki-melyik héten takarít.
2 hónap elrepül -bírd ki.
Vendégségben vagy náluk, úgyhogy ne mondj semmit. Két hónapig kibírod. Gondolom nem sz.rik a nap 24 órájában, tehát max napi 1szer találkozol ezzel a szituval.
A helyedben vennék wc tisztítót, és egyből körbeönteném vele a wc-t. Azzal együtt higiénikusabb kipucolni.
Sehogy.
Te vagy ott vendégkét jó, hogy nem te mondanád, hogy mit csináljon anyósod a SAJÁT házában! Ha eddig kibírtad akkor 2 hónapba már nem fogsz belehalni!
És ha a férjed szólna? Beszéld meg a férjeddel, mert ez enyhén szólva is fertőzésveszélyes!!! (Tapasztalat jöhet a lepontozás)!
Válaszolók! Ha Ti lennétek a vendégek mit csinálnátok? Képzeljétek el, hogy bementek a WC-be és már megint m ott a kaki... És még minimum 2 hónap! Ha nem jön közbe semmi váratlan.
Én tuti odahánynék.
Nem illik szóvá tenni szerintem. Rohadt gusztustalan, én is jártam így anyósnál sokszor, még a páromnak se szóltam, hogy nehogy őt hozzam kellemetlen helyzetbe. Aztán egyszer ő maga hozta fel, hogy a szülei sose fordítottak még erre se gondot...Noo, hát ilyennek szerinted érdemes szólni? Azon kívül, hogy sértődés lesz, meg megutálnak, semmit se érsz el.
A másik meg: lehet, hogy nem látja...A mamámnak még szemüvegben is rossz volt a szeme, nem látta. HA nincs rajtam szemüveg, vagy lencse, én se szoktam, de ezért reflexből takarítok magam után, és aztán megnézem "látva" is, hogy tiszta -e mer nekem a gyomrom felfordulna tőle, d biztosan, ha a saját lakásomban kellene sz..os wc-vel találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!