Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Komolyan ennyire sok az anyós...

Komolyan ennyire sok az anyós gyűlölő nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt veszem észre mostanában,hogy egyre több az olyan nő,aki szidja az anyóst,és sokszor teljesen jogtalanul.

Nagyon gusztustalan.

pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

Például olvastam egy olyan kérdést,amiben egy nő azt írta,hogy vigyázni kéne a gyerekre,mert szeretnének eljárni szórakozni,de az anyóst nem kéri meg a nő,mert bár nincs vele rossz kapcsolatban,de nem is szereti,ezért inkább fizetne valakinek...ez de szánalmas.

Meg hogy a pasi átjár az anyóshoz heti két alkalommal,erre

a nő olyanokat ír,hogy ez sok,a pasi tipikus anyuci pici fia.....Úristen!

Mert ha lesz.rná a férfi a saját anyját,akkor lenne igazi férfi??

Hát inkább szánalmas pasi lenne az illető.

Szerintem sokszor ezeknek a nőknek rossz a kapcsolatuk a szüleikkel,illetve önbizalomhiányban szenvednek,féltékenyek,de akár az is benne lehet a pakliban,hogy szeretnék kisajátítani a párjukat maguknak,birtoklási vágy.

Már-már kezdem tényleg azt hinni,hogy az a menő a mostani elkorcsosult világban,ha a pasi anyja 1000km-re lakik,max 3 havonta felhívhatja,amit a nő engedélyez.

Én 18 éves korom óta magamat tartom el,nagyon szeretem az édesanyámat,és a jelenlegi páromat is,de ha választás elé állítana,vagy próbálna eltávolítani mellőle,én azt választanám aki felnevelt,és mellettem van,(nem egy rosszindulatú nőt,akiből több ezer van),és azonnal elhagynám indok nélkül.

Megjegyzem,nem azokról van szó,akiket bactat az anyós,és jogosan nem kedvelik......

2013. aug. 7. 16:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%

Egyszerűen az empátia hiányzik az emberekből...

Én az anyósokat is meg tudom érteni. Igaz még pici a fiam, pár hónapos, de mikor a párom viccből azt mondta, hogy a gyerek majd előbb kipróbál minden csajt a környéken, ... most butának fogtok nézni, de rendesen rosszul esett, és valahol mélyről tört fel belőlem, hogy "az én fiam? soha! NEM HAGYOM, hogy bárkivel összetegye magát!" Valószínűleg, majd egy 25-30 év múlva, ha nem fog tetszeni a menyem, és úgy fogom érezni, hogy a fiam jobbat érdemelne, én is rossz anyós leszek, de csak mert szeretem a gyerekem, és féltem. Nem hiszem, hogy ennyi anya rosszat akar a gyerekének.

Ha ne adj Isten nem fog tetszeni a menyem, én biztosan meg fogom neki mondani, hogy nem kell engem szeretni, de ha a fiammal rossz lesz, én is rossz leszek vele.. Ennyi!

2013. aug. 7. 21:09
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
jav.: "az én fiam? soha! NEM HAGYOM, hogy akárkivel összetegye magát!"
2013. aug. 7. 21:10
 23/36 anonim ***** válasza:
15%

Vannak rossz anyósok, s vannak rossz menyek is.Ez nem anyós-nem anyós, hanem ember függvénye. Sok embernek rossz a természete, azokból rossz anyós lesz.

Egyik válaszolót megsajnáltam, ott valószínű a felesége a hibás és a hárpia. Viszont sok nő a tulajdonának képzeli a fiát,csaknem gyertyát is tart neki. Élni és élni hagyni...ezt felejtik el.

2013. aug. 7. 21:48
 24/36 anonim ***** válasza:
44%

Az enyém, mint ember idegesítő. Az már csak a hab a tortán, hogy a párom anyja és nem mondjuk a szomszédom, akit ha akarok úgy elkerülök, ahogy jól esik.

De mivel a párom anyja ezért nem tehetem fel csak úgy a polcra... Sajnos.

2013. aug. 7. 22:12
 25/36 anonim ***** válasza:
22%
24, zseni vagy. Az anyósod a párod anyja? Durva, mik vannak. Járt még valaki így?
2013. aug. 8. 07:15
 26/36 anonim ***** válasza:
74%

Húha 25-ös vannak ám értelmezési gondjaid....

Mondom, mint embert nem tudom elviselni. És sajnos ez az ember, akit nem tudok elviselni, nem a szomszédom, hanem a párom anyja.

2013. aug. 8. 07:44
 27/36 anonim ***** válasza:
34%

24/26: akkor tanulj meg fogalmazni. Ez a kérdés az anyósról szól. Felesleges kiemelni, hogy a párod anyja. Vagy nem értetted a kérdést?

Én sokat olvasok és bizony nagyon jól értelmeztem, amit írtál. Te nem tudsz fogalmazni!

2013. aug. 8. 08:21
 28/36 anonim ***** válasza:
71%

Még mindig nem érted.. Mindegy.

Olvass többet..

2013. aug. 8. 08:30
 29/36 anonim ***** válasza:
13%
Anyós és menny a legtöbbször állandóan rivalizál és soha nem lesznek igazán jóban. Az ok egyszerű, az anyós nem szivesen érti meg fogja fel hogy a picike kisfia már nem olyan kicsi és nem csak az ővé. A menyecske pedig úgy érzi hogy ő majd mindent jobban tud és nem viseli el ha tanácsokat kap, mert akkor az anyós mindenbe bele szól. Se az egyiket se a másikat nem rabolja el senki a nagy esze miatt. Felnőtt emberek és nem tudnak úgy viselkedni.
2013. aug. 8. 12:22
 30/36 anonim ***** válasza:
79%

Aki egy normális családban nőtt fel, ahol épeszű egyenrangú emberként kezelték, az nem tud elviselni egy olyan anyóst, aki ahelyett, hogy elengedné végre a fia kezét, úgy gondolja, hogy a másik kezével mostmár a menye kezét is fogja és majd ő vezetgeti őket az életben puszta féltés és "én ezt jobban tudom, jót akarok"-ból.

Én se bíznám anyósomra a gyereket, nem vagyunk túl jóban, nem is akarok vele jóban lenni, kút van az udvaron, amivel azóta se csináltak semmit és azon nevetgél, hogy haha jól van az ott, a férjem is majdnem beleesett mikor kicsi volt és ő bent főzött, de szerencsére pont akkor ment ki, meg ilyenek.

A kisfiamozós kérdés nem tudom miért hiszti én végig olvastam, az anyós nem mindig kedvességből hívja kisfiamnak azt a pasast, hanem a leírás szerint kizárólag akkor, ha valamibe beleokoskodik. Hát ez engem is marhára zavarna, már elnézést. Amúgy tőlem úgy hívja, ahogy akarja, inkább csak sajnálom a férjemet, mert 32 éve egy olyan becenévvel illetik, amit ő utál. De a család szereti, ő meg le van szarva.

Az anyóshoz járkálásos kérdések meg többnyire úgy néznek ki, hogy általában már gyerek is van, és apuka bacik hazamenni a családhoz, betelepszik anyucihoz órákra. Én is járok anyámhoz, de meg tudom ezt úgy ejteni, hogy vagy a férjemmel megyek, vagy mikor ő is mást csinál. Vagy csak úgy megyek, de nem az van, hogy anyám látogatása fix program minden délután és csak ott eszek és együtt tv-t nézünk. Az se érdekel, ha felhívogatja, de azért, ha naponta felhívná és minden szart elmondana neki, ami a mi magánügyünk, az is zavarna.

EGÉSZSÉGES kapcsolatok nem szoktak zavarni feleségeket. Akkor sem, ha gyakori.

Én már előre féltem a következő generáció lányait, akik majd az ősanyák fiaival járnak. Akiknek az egyetlen teljesítmény, cél, program, tartalom az életében a gyerek. Más semmi. Na, akinek ilyen anyósa lesz az felkötheti a gatyát, mert eddig is voltak leválni képtelen anyák, de ez a típus maga lesz a rémálom.

2013. aug. 8. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!