Én vagyok akiben a hiba van? Anyós-sogőrnő vita elviselhetetlen!
Nekem kicsit úgy tünik, hogy itt te vagy inkább a sógornöd és az anyósod ellen.
Ha tusdtad, hogy most mennek haza akkor miért a hétvégére dobtad oda a gyerekeket, miért nem most amikor mindegyik ott van?
Miért olyan nagy baj, hogy a gyerek még egy napot marad, mert gondolom oviba nem ment?
Miért kell ennek ekkora feneket keríteni? Miért baj ha mamánál szörpöt isznak és csokit esznek?
Nekem még lányom itthon soha nem hisztizet azért mert mamánál van csoki. Itthon is van csoki módjával. Szörpit is ihat az ebéd után, és ha a mamánál egyszer egyszer ebéd elött iszik sem lesz baja belöle.
Nehéz válaszolni, mert a gyereked jól érezte magát és te mégis hazavitetted.Abban meg igazad van, hogy a sógornõd is elengedhette volna a gyerekeit és akkor nem lett volna ez.
A szabályt viszont nekik kell betartani,mert te vagy az anyja a gyerekednek.
Igy elég egyoldalú a sztori, na de a legtöbb nő ilyen, rivalizál, leakarja járatni a másikat sajnos...
Valószínűleg direkt csinálják, és tudják, hogy a legfájóbb pontodat a gyerekeiden keresztül találják meg! Elég aljas módszer, beszélj a férjeddel erről, hogy nem okés, amit az anyja és a testvére művelnek! Lehet nem ártana anyóssal is leülni és elbeszélgetni, hogy mi a problémája tulajdonképpen?!
En sem ertem, h miert nem maradhatott meg kicsit?!
Addig lett volna idod mondjuk takaritgatni, vagy fozni.
Én abszolút megértem, hogy szeretted volna már a gyereket magad mellett tudni, hiszen a te gyereked.
Az anyósod és a sógornőd az írásod alapján nem tartja tiszteletben az általad támasztott nevelési elveket, ezzel megnehezíti a helyzetedet, sőt, azzal hogy mindent megenged a gyereknek, amit te nem, pontosan azt éri el, amit most is, hogy a gyerek üvölteni fog és téged hibáztat mindenért. Ergo szépen lassan te leszel a fekete bárány, hiszen a gyerek még kicsi ahhoz, hogy átlássa, mi folyik körülötte, neki csak az a fontos, hogy játszhasson és ez most meg lett vonva tőle.
Próbálj meg leülni velük beszélgetni, hogy persze családtagként joguk van elmondani a véleményüket, de a gyerekeknek mégiscsak te vagy az édesanyja és ezt tartsák tiszteletben.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!