Ezt az anyós dolgot, már komolyan nem hiszem el?
Nálunk is sokszor van ilyen. Tudom, milyen szörnyű :( Bírd ki, ha lesz munka, el tudsz majd jönni. Sőt, nálunk is az van, hogy az anyuka bekopog, bejön. Párom kérdezi: Igen, mit szeretnél? Anyós: Hát... ö.. izé.. csak megnéztem, mit csináltok!
Mi még nem élünk együtt, de remélem, hogy megoldható lesz
ez hosszútávon nem fog működni. és a kapcsolatotok rovására fog menni..nálam is volt hogy az anyósék gyűlöltek ok nélkül méghozzá és szét is mentünk, mivel a legtöbb esetben senki sem fog az anyja ellen fordulni.
szerintem ha van lehetőség arra, hogy a te szüleidhez költözzetek akkor szerintem az lenne a legjobb.és ne haragudj meg a következő kérdésért, de az anyósodnak van valami pszichés problémája? mert szerintem azért mert valaki nem jön ki a fia választottjával még nem csinál ilyet..
bocsi hogy így megkérdeztem de nekem rögtön ez ugrott be ahogy olvastam a kérdést.
hát én nagyon sajnálom..teljesen átérzem valahogy a helyzeted...
hiába viselkedik a doki előtt, nem olyan könnyű megjátszani hogy minden rendben.
a legfontosabb hogy a barátoddal beszélj erről, mert nehogy azt gondolja hogy csak ellene vagy és uszítod még
jobban.
de szerintem a barátod is beszélhetne az anyósod dokijával, elmondja neki ezeket a problémákat és akkor hátha a doki is tud valamit mondani, hogy ilyen betegség esetén mi a teendő. vagy mi az amivel könnyebbé tehetitek az együttélést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!