Ezt az anyós dolgot, már komolyan nem hiszem el?
Figyelt kérdés
Párommal 1,5 éve együtt élünk. Az anyja teljesen kikészít idegileg.Bármit csinálok, nem jó sosem, majd ő megcsinálja jól, vagy pl ha elmosogatok, sokszor arra megyek ki a konyhába, hogy mégegyszer elmosogatta amit én is.Folyton kutat a holmijaink között, néha arra jövök rá hogy az egész szekrény másképp van mint volt, és nem találok semmit. Ellopkod cuccokat, ha kimosom a ruhákat, ujramossa, vagy még mielött tele lenne a mosógép, gyorsan kimossa, mielött én mosnám ki, ha meg elöbb akarom kimosni, akkor "nem kell, még nincs tele". Hónapokon át 60ezret adtunk bele a háztartásba, természetesen a kaját magunknak vettük, és megelégeltük, mondtuk hogy kifizetjük a rezsinket, a kaját oldja meg mindenki úgy ahogy tudja.Külön "kajapolcot" kaptunk, de egyik nap még tele volt fűszerekkel, másnap elpakolta "Isten tudja hova" . Ha rákérdezünk mindezekre, az elpakolt cuccokra, ő nem csinálta.Most meg az a hobbija, hogy nem szól hozzám.Meg beszél, mintha ott sem lennék. Pl a fiának: "azt veszel el akit csak akarsz, én ugyse megyek el az esküvődre fiam."Amióta elvesztettem a munkám, esélyünk sincs az albérletre..De nagyon kész vagyok idegileg.. :(:(2011. jan. 26. 19:25
11/22 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat, és igen, erre gondoltam én is hogy a dokijával kellene beszélni. Hátha. Köszi, és szép estét!
2011. jan. 26. 19:55
12/22 zoli79 válasza:
Na ez fogós kérdés keress munkahelyet és go albérlet.És addig is nem kell foglalkozni vele,ereszted el füled mellet.Tudom nem könnyű.Vagy adj fel 1 hirdetést, "elcserélem anyósom 1 talicska ganajra!Jelige szarért szart"
13/22 A kérdező kommentje:
:D Ez jó.. talán hasonló cipőben? :D
2011. jan. 26. 19:58
14/22 zoli79 válasza:
Nem én szerencsés vagyok,semmi gond de tényleg semmi nem volt még.Pedig már 7 éve voltunk együtt a párommal 2 éve házas.Sem egy hangos szóváltás sem pedig más.De azért nem istenítem.Mindenkinek megvan a hibája és senki sem tökéletes.
15/22 A kérdező kommentje:
Ez így ebben a formában megállja a helyét. Most meg kicsit azért irigykedek is .. Bár, az anyós témakörben nem túl gyakori a "jól megvagyunk" párbeszéd. Remélem én ennél azért legalább egy fokkal jobb anyós leszek...
2011. jan. 26. 20:08
16/22 anonim válasza:
Mi majdnem 9 évig éltünk külön (szülőknél), mert tudtuk, hogy nem szabad egyiknek sem a másikhoz kötlöznie, pontosan ilyen okokból. Még így is voltak problémák (bár épp a távolság miatt, egy idő után elfogadták a szülők a másikat). Hétvégente szinte mindig, hétköznap néha, ott aludtunk a másiknál természetesen, együtt nyaralások a szülőkkel, külön szobában is voltak. Ismertük annyira a saját szüleinket, hogy tudjuk, nem szabad eljutni a "nem megyek el az esküvőtökre sem"-ig. Türelmesen összegyűjtöttük a pénzt, és ma már saját házban élünk, kettesben.
17/22 A kérdező kommentje:
Hát mi ezt már buktuk. Ha megint különköltöznénk az már szinte egyenlő lenne a szakítással. De mint írtam, annyira el vagyok keseredve hogy ez is megfordult a fejemben..Sajnos.. :(
2011. jan. 27. 16:41
18/22 A kérdező kommentje:
Már azt is megkaptam milyen egy ingyenélő lusta, dologtalan ember vagyok.. :D
2011. febr. 4. 17:40
19/22 anonim válasza:
Miért lenne már egyelő a szakítással, ha külön költöztök ? Az csak helyi kérdés, nem szívbéli. Ejnye !Ha pedig így van, akkor talán jobb mégis ha külön költöztök, és találtok mindketten olyat amit a szüleitek elviselnek jobban, mert az is fontos egy kapcsolatban. Nem elsődleges, de fontos.
20/22 anonim válasza:
MENEKÜLJ!
Tapasztalat! Utánam mosogat, vasal, takarít! Elpakol, beleszól a gyereknevelésbe, elbaszta az esküvőnket! Fussatok! Hidd el, ez egy mocskos csapda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!