Most ezzel akarnak büntetni? Komolyan nevetségesek!
Ne érts félre: teljesen igazad van, szánalmas és gyerekes viselkedés ez tőlük...
Csak nehogy pár év múlva sajnáljátok, hogy ennyi idő elvett ez a huzakodás abból, hogy a gyerekeid a nagyszüleikkel legyenek... persze értem én, hogy ez nem tőled függ, de ezt valahogy meg kell értetned velük: az élet túl rövid ahhoz, hogy a másik piszkálásával és a sértődéssel töltsék. - ezt értesd meg velük valahogy (esetleg a párod)
Ne haragudj, ha kicsit kioktatónak tűnt, tényleg nem annak szántam :)
Istenem, de irígylem azt a pár ezer kilométert.:)
Tojd le őket. Képmutató, kétszínű bagázs.
"Pár hete elegem lett abból, hogy anyósék folyamatosan elhordják családom minden tagját mindennek a faluban, és megmontam nekik a véleményem. Évek óta hallgattam, és most minden kijött belőlem"
Csak egy kérdés: ha ti a férjeddel évek óta külföldön laktok, a szüleid ugyanott, akkor mégis hogyan hallgattad évek óta, hogy anyósod mit pletykál a saját lakókörnyezetében? Csak nem egy újabb anyós-meny kamukérdés?
Ha nem kamu, akkor anyóspajti és apóspajti elég primitív emberl ehet. De a fiúk is az, aki napi 12 órázik minden nap.
Nem egy lángész család.
:))) fején találtad a szöget!
Pontosan ott a nagy probléma,hogy a Te szüleid az unoka mellett vannak ők meg jó távol,a rosszindulat így jött ki belőlük.A másik meg,hogy nem e kívánkoznának hozzátok ők is szerencsét próbálni,csak hogy a szüleid közelsége akadály nekik,így aztán inkább el kéne távolítani titeket kicsit a szüleidtől,aztán gyurakodnának ők is kifelé??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!