Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell engem öt év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell engem öt év után büntetni az akkori szemétségeim miatt?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, öt éve -anyám halála után- elkezdtem kimaradozni, ittam is rendesen. Megváltoztam, van rendes munkahelyem, a szabadidőmet itthon töltöm. Feleségem most torolja meg az akkori eltékozolt időt. Neki azóta megszünt a munkahelye, egész nap otthon van, nem csinál semmit. Az egész keresetem hazaadom, de egy csomag cigire úgy kell kunyerálnom.
2012. júl. 3. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Unatkozik és élvezi ha cseszegethet. Hogy hány ilyen nőt láttam már, ha nincs gond hát csinál,csak hogy járjon a szája.
2012. júl. 3. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

ne add le csak a fele fizetésed, és ossza be

(tudom le leszek pontozva), de úgymond a pénzért te dolgozol meg, na nehogy már ne jusson belőle néha 1-1 cigire vagy 1-1 doboz sörre, gondolom nem jársz el kocsmázni sem mivel nincs miből és kétlem, hogy havi egyszer elmennétek kettesben kikapcsolódni, főleg, hogy 1 kereset van.

Hogy miért hánytorgatja fel, fogalmam sincs, ha akkor nem tette akkor most ár teljesen fölösleges, ha még egyszer mondja akkor twe pedig vágd a fejéhez, hogy nem dolgozik és majd leállítja magát.

Egyik barátnőm is így járt mint te, a párja nem dolgozott és a csaj tartotta el a családot, a fizetéséből mindössze 5 ezer forintot kapott a többi le kellett tennie, tűrte tűrte egy darabig, de 6 évnél tovább nem és lelépett.

2012. júl. 3. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Minek adod haza mind? Adjál neki annyit,hogyha elmegy bevásárolni vegyen kaját meg fizesd be a csekkeket aztán szevasz. Egyébként ha nincs munkája illene az összes házimunkát megcisnálnia ,például. Felnőtt ember vagy,te keresed az összes pénzt,akkor veszel cigit amikor akarsz.
2012. júl. 3. 11:21
 4/10 Bence_ ***** válasza:
63%

Olvad el "A férfiak a Mars-ól a nők a Vénusz-ról jöttek"

című könyvet. kb 1 nap alatt ártrágos magad és utána érthető lesz a párod.Egészen másként fejezik ki magukat mint mi férfiakat. Így nagyon sokszor tudtukon kívül megbántanak, persze ez fordítva is igaz. [link]

2012. júl. 3. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha egyebkent a feleseged normalis, akkor nem biztos, hogy veled van a baja hirtelen, lehet, hogy sajat magaval. Frusztralt es rajtad vezeti le, mert az ember sokszor azt bantja, akit a legjobban szeret.

Sajnos vagyunk ezzel igy paran...

Le kellene ulnetek es megbeszelni ezt, megkerdezni, hogy most te zavarod-e, vagy a sajat helyzete es ha az utobbi, akkor talaljatok ki neki valami eletcelt addig, amig lesz munkaja. Hobbi, nyelvtanulas, kerteszkedes, kezdjen el sportolni, valami hasonlo. Ezek sokba sem kerulnek.

Az a lenyeg, hogy legyen ami lekoti a gondolatait, ne erezze magat haszontalannak es celtalannak, akkor nem lesz frusztralt es teged sem bant ok nelkul.

A masik tippem, hogy esetleg ismerkedik valakivel.

Most ne emiatt kezdj gyanakodni, de ha valaki felrelep, vagy gondolkodik rajta, akkor vagy pont nagyon dedelgeti a parjat, mert tudja, hogy nem erdemli meg es ugyis mellette marad, de lelkiismeretfurdalasa van, vagy pedig undok vele es bantja, mert a meglevo partnert "okolja", hogy nem szabad.

2012. júl. 3. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

akkor te voltál mélyponton, most ő van. Szépen eléállsz és elmondod, hogy te keresed a pénzt és együtt osztjátok be, nem adod haza az egészet. És támogasd lelkileg, segíts neki munkát keresni. Nem hiszem, hogy ez megtorlás lenne. Az meg nem erény, hogy otthon ülsz munka után.

Nem hiszem, hogy mivel anyád meghalt és te rossz passzban voltál teljesen érthetően, ezt meg kellene torolni, pláne nem ennyi idő után. Segítenie kellett volna akkor neked.

2012. júl. 3. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ritka pillanat a házasságba,hogy mind két fél "normális" és jól érzi magát!Te vagy a férfi a családba,állj a talpadra és ne hagyd,hogy egy 5 éves ügy miatt lefokozzanak!!És küld el dolgozni,mert a mai világban 1 keresetből nem lehet megélni!
2012. júl. 3. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

Fogadok, hogy ennek a kérdésnek fele sem igaz.

Kérjél érdemrendet. Meg aztán anyuka halálától kezdtem inni. Aztán ugye megszeretted. Ó te kis angyal.

2012. júl. 3. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
10%
Ó! mázlid van vele. Én nem 5 év után büntetnélek, akkor raktalak volna ki lendülettel. Becsüld meg, hogy elvisel! És igyekezz a kedvében járni! Amennyi ideig ő szívott melletted, kétszer annyit szívj te mellette! és még akkor sem lesztek kvittek!
2012. júl. 3. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
ne add haza az összes pénzt. Egyébként lehet, azért cseszeget, mert most ő elég szar helyzetben van, és így "vezeti le a feszültségét"
2012. júl. 3. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!