Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most ezzel akarnak büntetni?...

Most ezzel akarnak büntetni? Komolyan nevetségesek!

Figyelt kérdés
Pár hete elegem lett abból, hogy anyósék folyamatosan elhordják családom minden tagját mindennek a faluban, és megmontam nekik a véleményem. Évek óta hallgattam, és most minden kijött belőlem. Veszekedésünk közben kiderültek dolgok, hogy néha direkt tettek keresztbe, mert nekik úgy tetszett, közben elmondták egy párszor, hogy ők mennyire szeretnek és tisztelnek engem, de az én családom ilyen meg olyan, és én is hallgathattam a szitkozódásukat, de ők ezzel nem akarnak engem megbántani. Szerencsére több ezer kilométer van közöttünk, egyetlen módja, hogy láthassák 8 hónapos unokájuk fejlődését az internet volt. Amióta össze vesztünk, nem hívnak skypon, SŐT kitöröltek a Facebook ismerőseik közül, az egész családommal együtt. Most nem tudom, hogy azt várják-e, hogy sírjak, vagy térden állva kérjek bocsánatot, mert megmontam nekik, hogy ők sem tökéletesek. Gyerekesnek tartom ezt a viselkedést, főleg azért, mert ezzel a lépéssel legjobban csak magukat szivatták meg, mert így tényleg semmit nem fognak rólunk tudni. Főleg, hogy már megkaptam egyszer, hogy mi őket kirekesztjük a családból, mert egy héten csak egyszer beszéltünk. Nekem nem fog hiányozni, hogy nem osztogatja meg a fényképeimet minden nap. Párommal ritkán tudnak csak beszélni, mert 12 órázik minden nap. Nem értem, ha baja van velem is, miért nem mondja meg a pofámba, meg akkor miért hangoztatják mindenkinek, hogy úgy szeretnek, mintha a saját lányuk lennék. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek ezen a probléma megoldási kísérleten.

2013. júl. 20. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Én is nagyon örülnék neki, ha ilyen messze lennének anyósomék. Iker lányaim vannak, ha jönnek meglátogatni minket mindent kritizálnak. Múltkor anyós nekem támadt: az a k*va gyerek cipővel van a nappaliban, behord minden bacit! Megkértem a keresztlányom vigye fel a lányaim, és jól elküldtem a francba.. Nem k*va a gyerek, másrészt bejött és leült játszani, napjában többször feltakarítok utána, sem nekem sem a férjemnek nincs avval baja ha bejönnek cipőben. De nálunk a viszályok azóta mennek, amióta megismertek engem.. Utálnak, és nem tudják elfogadni ezt az egészet. Visszatérve a vitánkra, azóta sajnos még mindig jönnek, de nem a szemembe kritizálnak hanem a hátam mögött :)
2013. júl. 21. 09:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. 3 éve lakunk itt és szoktam beszélni otthoniakkal, akik vissza mondják, miket mondanak rólunk. Eddig a békesség érdekében hallgattam, de betellt a pohár. És igen már mondták, hogy ki akarnak jönni dolgozni, após jövőre megy nyugdíjba. Mondtam neki, hogy én nem fogom őt eltartani, mert az otthoni nyugdíja még albérletre is kevés, anyóst meg 8 általánossal, angol tudás nélkül nem nagyon fogják még takarítani sem felvenni, de ketten még abból sem élnének meg.Após mindenkinek azt hajtja, hogy majd ő sétálgat a gyerekkel a tengerparton, amíg én dolgozok minden nap. Meg egy Ló..szt. Azért dolgozzak, hogy ő jól érezze magát, én meg ne legyek a gyerekemmel, mert hogy pincér vagyok és nem napi 6 óráról van szó.
2013. júl. 21. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
régimódiak, ne foglalkozz velük.
2013. júl. 21. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos kérdező jobb is így nektek, mert nem hagynák abba. Nálunk is van ilyen a családban, a testvére feleségét meg a gyerekeiket szidja folyton, igaz a testvére már vagy 10 éve meghalt, azóta már elmentek külföldre, nem is beszélnek, de mindenhonnan próbál információkat szerezni róluk és aztán azon lovagol, azt kritizálja, szidja. Soha nem lehet vele úgy találkozni, hogy ne ez lenne a téma egy idő után... Ha új dolgot nem tud meg, akkor 30-40 éves dolgokat hánytorgat fel. Borzasztó. Már másnak is elege van belőle, nem még azoknak, akiket szid. Ők is megszakították a kapcsolatot velük teljesen és kész. De a legszebb az egészben, hogy még azon is fel van háborodva, hogy miért nem törődnek vele, mert ő szereti őket. Nem is tudom mit gondol, teljesen hülye.
2013. júl. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!