Komolyan ennyire sok az anyós gyűlölő nő?
Sziasztok!
Azt veszem észre mostanában,hogy egyre több az olyan nő,aki szidja az anyóst,és sokszor teljesen jogtalanul.
Nagyon gusztustalan.
pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Például olvastam egy olyan kérdést,amiben egy nő azt írta,hogy vigyázni kéne a gyerekre,mert szeretnének eljárni szórakozni,de az anyóst nem kéri meg a nő,mert bár nincs vele rossz kapcsolatban,de nem is szereti,ezért inkább fizetne valakinek...ez de szánalmas.
Meg hogy a pasi átjár az anyóshoz heti két alkalommal,erre
a nő olyanokat ír,hogy ez sok,a pasi tipikus anyuci pici fia.....Úristen!
Mert ha lesz.rná a férfi a saját anyját,akkor lenne igazi férfi??
Hát inkább szánalmas pasi lenne az illető.
Szerintem sokszor ezeknek a nőknek rossz a kapcsolatuk a szüleikkel,illetve önbizalomhiányban szenvednek,féltékenyek,de akár az is benne lehet a pakliban,hogy szeretnék kisajátítani a párjukat maguknak,birtoklási vágy.
Már-már kezdem tényleg azt hinni,hogy az a menő a mostani elkorcsosult világban,ha a pasi anyja 1000km-re lakik,max 3 havonta felhívhatja,amit a nő engedélyez.
Én 18 éves korom óta magamat tartom el,nagyon szeretem az édesanyámat,és a jelenlegi páromat is,de ha választás elé állítana,vagy próbálna eltávolítani mellőle,én azt választanám aki felnevelt,és mellettem van,(nem egy rosszindulatú nőt,akiből több ezer van),és azonnal elhagynám indok nélkül.
Megjegyzem,nem azokról van szó,akiket bactat az anyós,és jogosan nem kedvelik......
Nèzd kèrdezö, az esetek egy rèszèben tènyleg túlzásba esnek egy a nök, de a többsèg szerintem jogosan van kiakadva. Ha valaki inkább fizet a babysitternek, akkor az anyós valószínüleg olyan is - èn pl
. a saját anyámra sosem bíznám a gyerekem, nem csodákom, ha a sógornöm sem tennè.
Az anyósokkal az a baj, hogy nem ismerik a különbsèget a tanács ès beleszólás között.
Fordítsd meg: miért utálja sok anyós a menyét? Miért féltik a fiúkat? Miért nem engedik, hogy éljék a saját életüket? Miért szólnak bele mindenbe?
(Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? esete)
ma 17:17
igen gy van,viszont az h anyós nem jelenti azt hogy öreg
élvezzek ki h a fiával lehet,közös programok (sokszor már csak ennyi is elég a szapuláshoz)stb....
Én szeretek elmenni ide-oda az anyámmal,és ez sosem volt egy bnőmnek sem gond....
Tudod kedves kerdezo, igazad van abban, hogy sok az anyosgyulolo no es epp az ilyenekbol lesz kesobb olyan anyos akit okkal lehet gyulolni. Ez egy ilyen korforgas.
Az en anyosom elsore egy nagyon aranyos szereto no, de amint jobban megismered rajosz, hogy sajat magan kivul senki sem erdekli (nem erdekli, hogy mit, hol es kivel van a fia vagy eppen mit csinal a ferje) ameddig neki megvan amit o akar, ha kifoznek, kimosnak, kitakaritanak helyette akkor elvan (o nem csinal semmit akkor sem ha senki mas nem vegzi el helyette, vagyis utobbi esetben kiabal mindenkit lehord mindennek). Szoval en inkabb elvegzem, mosolygok ra, beszelgetek vele amikor muszaly es nem teszem magam tonkre azzal, hogy allandoan arra figyeljek vagy azon egyem magam, hogy "jaj mar megint xy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!