Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mást is bosszant mikor anyós...

Mást is bosszant mikor anyós kisfiamozik?

Figyelt kérdés

A kisfia 35 éves. Egyszerűen engem annyira zavar. Engem nem kislányomoznak a szüleim, nem is tették sose. Néha közlik, hogy jaj gyermekem, vagy lyányom, de ez a KISfiam/KISlányom ez belőlem hidegrázást vált ki.

A kisezést régen gyerek és kamaszkoromban is csak akkor csinálták, mikor elővették a nagy szülői tekintélyt, hogy "KISasszony ezt hogy gondolod?!" stb.

Kisfiam, kisfiam... jellemzően akkor húzza elő, mikor nem akarja, hogy nemet mondjon neki a fia, mondjuk nem hat rá.

Más anyósa is csinálja ezt? Van egy rakás férfi a családomban, de egyet sem KISfiamoz az anyja, csak anyóstól hallom folyton a férjemre.

2013. aug. 7. 14:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom is szólítja így a párom,de engem nem zavar.
2013. aug. 7. 14:21
 2/31 anonim ***** válasza:
73%
Nagymamám 77 éves, anya 45, a bátyja 48, de néha ők is megkapják a kisjelzőt, még sincs belőle semmi. Majd ha nagyobb gondod lesz a világban, szólj
2013. aug. 7. 14:22
 3/31 A kérdező kommentje:
Hallod kettes, szüntessük meg az egész oldalt, mert az afrikai árvákat veszélyeztető hiv vírussal, víztelenséggel és lövöldözéssel úgysem ér fel senki baja.
2013. aug. 7. 14:27
 4/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem miért zavar téged. Egy anyának a gyereke örökké "kis"gyermeke marad.

Spec én meg a hugomat szoktam -ka/ke véggel ellátni, rühellik, de hát ha egyszer így szoktam meg :D

2013. aug. 7. 14:30
 5/31 anonim ***** válasza:
84%
Az anyós a 45 éves fiát is Pistikém-ezi vagy Édesdrága kisfiamnak szólítja. :D
2013. aug. 7. 14:32
 6/31 A kérdező kommentje:
Mert többnyire a nevén szólítja, vagy a neve becézésén. Mikor előhúzza a kisfiamat, akkor tudható előre, hogy valamit jobban tud, vagy valami nem tetszik neki.
2013. aug. 7. 14:33
 7/31 anonim ***** válasza:
66%
Engem sem zavar. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de 40 évesen is anyukád kislánya maradsz. Nekem is így mondja az anyukám, es a férjemnek is ezt mondja az anyósom. Miért zavarjon?? A lányom, ha felnő, akkor akár lehet 50 éves is, akkor is a kislányom marad..
2013. aug. 7. 14:38
 8/31 anonim ***** válasza:
63%

Engem is zavar,de csak mert olyankor előveszi hozzá a sajnálnivaló arcát,és tuti akar valamit.

Bár nem kell túl gyakran találkozni vele,mostanában 2 havonta látjuk 1 napra,régebben is csak havonta,telefonálni meg párommal szokott csak 2hetente 2 percet ha van valami.

2013. aug. 7. 14:42
 9/31 anonim ***** válasza:
72%

32 éves vagyok. Édesanyám a mai napig kislányomnak hív, ha mérges rám. :)

Tinédzser koromban zavart, felnőtt emberként már nem.

2013. aug. 7. 14:44
 10/31 A kérdező kommentje:
Ja, nyolcas van hozzá egy arc és egy hang, hogy Kisfiaaam. :)
2013. aug. 7. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!