Mást is bosszant mikor anyós kisfiamozik?
A kisfia 35 éves. Egyszerűen engem annyira zavar. Engem nem kislányomoznak a szüleim, nem is tették sose. Néha közlik, hogy jaj gyermekem, vagy lyányom, de ez a KISfiam/KISlányom ez belőlem hidegrázást vált ki.
A kisezést régen gyerek és kamaszkoromban is csak akkor csinálták, mikor elővették a nagy szülői tekintélyt, hogy "KISasszony ezt hogy gondolod?!" stb.
Kisfiam, kisfiam... jellemzően akkor húzza elő, mikor nem akarja, hogy nemet mondjon neki a fia, mondjuk nem hat rá.
Más anyósa is csinálja ezt? Van egy rakás férfi a családomban, de egyet sem KISfiamoz az anyja, csak anyóstól hallom folyton a férjemre.
Nem értem miért zavar téged. Egy anyának a gyereke örökké "kis"gyermeke marad.
Spec én meg a hugomat szoktam -ka/ke véggel ellátni, rühellik, de hát ha egyszer így szoktam meg :D
Engem is zavar,de csak mert olyankor előveszi hozzá a sajnálnivaló arcát,és tuti akar valamit.
Bár nem kell túl gyakran találkozni vele,mostanában 2 havonta látjuk 1 napra,régebben is csak havonta,telefonálni meg párommal szokott csak 2hetente 2 percet ha van valami.
32 éves vagyok. Édesanyám a mai napig kislányomnak hív, ha mérges rám. :)
Tinédzser koromban zavart, felnőtt emberként már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!