Elakarok menni a barátnőmmel egy Karib -tengeri körutazásra, de az anyós nem akarja engedni? Mit csinálnátok?
Azt mondja hogy rossz a közbiztonság, és nagyon félti.
Nemcsak a Karib-tenger lenne a cél, hanem Közép-Amerika, és Dél -Amerika is.
Attól fél, hogy bajunk lesz az úton.Kb másfél hónapos lesz a nyaralás, de lehet meghiúsítja.
Hogy lehetne meggyőzni?
Keress statisztikákat az ott történt turisták ellen elkövetett bűncselekményekről és mutasd meg neki (ha nagyon rossz akkor ne:D)
Vagy egyszerűen győzködjétek addig amíg el nem fogadja.
(Ja és legközelebb tedd hozzá,hogy a nyaralás féláron van, vagy nagy pénzt örököltél, vagy megnyerted az ötöslottót, mert hamarosan megjelennek "Ahh neked ez a legnagyobb gondod,hogy hogy vidd ki a barátnődet Dél-Amerikába?!, magyar jönnek majd az irigykedők és őket jobb elkerülni)
Mondjuk anyóspajtásnak igaza van hogy pont a karib térség nem biztonságos.
Csak kíváncsiságból.. mennyi idősek vagytok?? Legalábbis a leányzó?
tényleg sok rémhír van a térségben, de a világ egyik leglátogatottabb helye!
és nagyon szép!
Kedves első válaszoló!
Arról írtál, amit a 4 es válaszoló írt?
mert akkor értem....
Én 30 vagyok, ő 24 éves.
Akkor mi a kérdés??? Fogjátok magatokat és elmentek.. Mit tudna tenni az anyuka?? Bezárja a szobába a lányát 7 lakat alatt??
Amúgy jó pár hónapja pont a karib térségről volt szó, hogy rossz a helyzet, és elraboltak egy asszonyt válságdíjért cserébe.. Érdemes lenne utána olvasni, hogy mennyi biztonságos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!