Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek leülhetek erről...

Szerintetek leülhetek erről beszélni az anyós és após jelölttel?

Figyelt kérdés

El kell menjek a szülői háztól. Imádjuk egymást a szüleimmel, de nincs más megoldás, nagyon elszegényedtünk,és az egyetlen megoldás, a leválás.

A probléma ott kezdődik, hogy alig van pénzem.

Az egyetem mellett dolgoztam, de nem tudtam félretenni, abból éltem. A nyári időszakokban többször is megjártam az átvert vagy a teljesen kihasználható gyakornokok útját, most pályakezdőként a suli után, csak fél évre rá találtam egy részmunkaidős állást, átmeneti megoldásként.

A párom családja nagyon tehetős. A barátom felajánlotta, hogy a szülei mindent finanszíroznak, mivel ő még tanul, így semmi akadálya hogy keressünk egy lakást, és összeköltözzünk Pesten.

Szeretnék felköltözni Pestre, talán ott több lehetőségem is van, és egyébként is mennem kelll itthonról, viszont nagyon cikinek érzem, hogy gyakorlatilag párom szülei tartanának el engem is valamilyen szinten.

Többször jeleztem páromnak, hogy ez túl nagy gesztus felém, de mindig visszakozik hogy ez a legtermészetesebb dolog amit tehet értem.

A szülőkkel évente kvázi egyszer találkozunk, mert külföldön élnek, így nem is tudok velük leülni beszélgetni erről.

Most nyáron végre jönnek hozzánk, és úgy érzem tartozom nekik azzal hogy számot adjak az elképzeléseimről.

Arról, hogy nem szeretnék rájuk akaszkodni, beszállok ott ahol csak lehet a költségek fedezetében, de ez nem lesz elég a pesti életünk felére sem. Megpróbálok munkát találni hogy ez megváltozzon, addig viszont valóban rájuk vagyok szorulva.

Hülyeség ha elmondom neki azt amit írtam? Nagyon nyomja a szívemet, és kiszolgáltatottnak érzem magam. Szükségem van egy megerősítésre is az ő szájukból, mert eddig csak a páromon keresztül tudtunk kommunikálni, és nem szeretném hogy azt higgyék, természetesnek veszem a gesztusukat. Szeretném ha tudnák, hogy vannak terveim.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett. Köszönöm hogy elolvastátok.

2013. júl. 31. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egyértelműen beszélned kell velük. A barátod oké, hogy "fizet" de az nem az ő pénze,hanem ő is csak kapja.
2013. júl. 31. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy elmondhatod, sőt szerintem jól is fog nekik esni, hogy nyílt lapokkal játszol.

Anya vagyok, 21 éves a fiam, szóval nem mellé beszélek :)))

2013. júl. 31. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Ritka rendes lány vagy! Becsülendő!
2013. júl. 31. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha tehetősek és normális emberek, akkor nem azt nézik majd, hogy szegény vagy, hanem azt, hogy becsületes.

szegényből még lehet gazdag, de egy zsiványból sosem lesz becsületes ember.

Biztos örülnek, hogy a fiuknak ilyen rendes barátnője van.

2013. júl. 31. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

"A barátod oké, hogy "fizet" de az nem az ő pénze,hanem ő is csak kapja."

Hogy nem az ő pénze, ha ő kapja? Ezt magyarázd már el nekem okoska... -.-

2013. aug. 1. 03:52
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

#5 Talán úgy érti, hogy nem ő dolgozott érte, ezért ne osztogassa ilyen bőszen...

Én a helyedben eléjük állnék, ahogy te is tervezed, rendes lány vagy. Egyébként tudnak róla, hogy ez a barátod terve? Mert ha nem, akkor lehet, hogy először neki kéne beszélni velük.

2013. aug. 1. 06:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy nem az ő pénze, ha ő kapja? Ezt magyarázd már el nekem okoska... -.-"

Úgy, hogy arra kap pénzt, hogy ő elmehessen és megéljen. Nem arra, hogy figyi mutter, küldjél már minimum másfélszer ennyit, mert úgy döntöttem eltartom a csajomat is.

2013. aug. 1. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Illetve helyesen: úgy döntöttem eltartoD a csajomat is.
2013. aug. 1. 09:33
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Lehet csak én nem veszek észre valamit, de hol látjátok, hogy a kérdező lány?!
2013. aug. 1. 11:14
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

"...a barátom felajánlotta..."

Idézet a kérdésből. Szerintem egyértelmű, hogy a Kérdező lány :)

2013. aug. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!