A párom szülei voltak bunkók, vagy én kezeltem rosszul a dolgot?
Szóval a párom (2 éve lakunk együtt szülei másik városban élnek) bemutatott a szüleinek,és a leendő anyósom elkezdett
olyan kérdéseket nekem szögezni,hogy az én szüleim tudják e hogy meleg vagyok?
Erre mondtam hogy persze,már évek óta,és anyós belekötött,hogy hogy-hogy persze?
Nem mindenki veszi ám természetesnek ezt a "veszteséget",mármint hogy a fia szintén férfival él,nem lesznek unokák...stb.
Erre mondtam,hogy szerintem sok olyan heteró párkapcsolatban élő ember van,akik nem akarnak gyereket,konkrétan én is ismerek nem egy ilyet....és a gyerekvállalás a két félre tartozik szerintem,senki másra.....mondtam hogy ezzel senkit sem akarok megbántani,de én így gondolom....
Párom is ideges lett,ő mellettem áll,és a tervezett idő előtt jóval korábban eljöttünk....
Bevallotta,hogy az anyja azt mondta,nagyon ellenszenves vagyok neki,ő viszont erre azt felelte,hogy ő nagyon szeret,és hogy megvan a harmónia köztünk.....
ma 22:59
Ez lehet igaz!
Elmondása szerint őt sosem piszkálta ezért,de a barátai közül szinte senkit se bírt.....
"Leendő apósod milyen?"
Ő inkább csendben meghúzódott a háttérben.....nem volt vmi beszédes.
Ne érezd kellemetlenül magad!
Igazából magával a melegséggel lehet gondja,vagy mint már mondták,belül még nem fogadta el a fiát,de szereti,ezért nem akarja bántani,viszont te "senkije" vagy,így rajtad levezetheti a frusztráltságát!
De az is igaz,hogy 1. alkalom volt!
Légy rendes,tisztelettudó,és lehet idővel megkedvel majd!!
Meglepődtem,hogy (eddig) milyen kulturált válaszok érkeztek!
Ezek szerint ide érettebb gondolkodású emberek járnak,mint a "szex" kategóriába :)
Szex kategóriába többségében tinik járnak, azért olyan eget rengetőek a problémák és a válaszok :D
De őszintén bárcsak megérném, hogy nem lenne ekkora dráma a melegségből, hanem egy hétköznapi dolog lenne, amit nem kell külön bejelenteni, felvállalni, elfogadni. Mindenesetre az én leendő gyerekemnek már nem fog azon fájni a feje hogy Julis helyett Pistát hoz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!