Milyen ajándékot vigyek az anyós-após jelöltnek?
Figyelt kérdés
Fél éve nem voltunk "otthon"
Most anyós-após jelölthöz megyünk, augusztusban az én szüleimhez.
Nekem azt tanították üres kézzel nem megyünk vendégsége, látogatóba stb .
Jó,nek sokat leszünk ott, mert élvezzük a nyarat ,de mégis :)
Van ötletetek ,hogy mit vigyünk nekik ajándékba?
2013. júl. 16. 14:32
1/6 anonim válasza:
Apósnak egy üveg bor, anyósnak egy bonbon.
2/6 anonim válasza:
Az én nagyszüleim mindketten borozgatnak. De azt csak akkor adj, ha ők nem készítenek. Kérdezd meg a párodtól, mert a házival nem versenyzik a bolti.
3/6 anonim válasza:
Egy kis házi készítésű sütemény, bor/sör attól függően melyiket szeretik (bort szokás, de van aki meg csak a sört issza meg, annak felesleges bort adni:). Esetleg egy kis cserepes növény a kertbe, ha valami mást is akartok.
4/6 A kérdező kommentje:
Após jelölt szereti a piát :D
De az üveges bor az neki víz, Eger Borvidék ... :)
Akkor apósnak mindenféleképpen valami alkohol :D
Anyós még kétséges..
Esetleg valami tárgy?
300km-er az út haza és a csoki, virág nem bírná ki :(
2013. júl. 16. 14:51
5/6 anonim válasza:
hát akkor bonbont vegyél mielőtt odaértek. már a kisebb üzletekbe meg a tescoba is lehet fullosabb desszeretet venni, szóval nem csak sima raffaellot venni
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Ha bárkinek eszébe jut még valami hétfőig várom a ötleteket :)
2013. júl. 17. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!