Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok nő miért utálja az anyósát...

Sok nő miért utálja az anyósát? Miért van itt ennyi anyósutáló ember?

Figyelt kérdés
neem nem vok anyós, 24 éves lány vagyok, nekem még anyósom sincs :D csak néha olvasok és nézek miket látok az anyós-após témában..

2013. júl. 5. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

"neem nem vok anyós, 24 éves lány vagyok, nekem még anyósom sincs"

1.Akkor nem csodálkozom hogy nem vágod a témát....

2.Mit általánosítasz?

2013. júl. 5. 19:29
 2/14 A kérdező kommentje:

jó akkor olvass el ebben a témában pár kérdést.

Igen, még anyósom se volt, egy volt pasim szüleivel pl. kifejezetten jó volt a kapcsolatunk az ex-anyós-após jelölttel.

2013. júl. 5. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
38%

Te mennyire sötét vagy. Azért mert sok anyós kérdés van kint az még nem jelenti azt, hogy mindenki rosszban van az anyósával, vagy azt hogy sok anyós utáló ember van.

A barátnőmet mindenhol szeretik és szívesen várják, ahogy engem is szívesen várnak odaát. Bár az anyjával majd lesznek problémák, mert tipikus bele kotyogós asszony, de ezzel a probléma körrel majd akkor foglalkozok, amikor eljött az ideje. Addig pedig minden oké.

2013. júl. 5. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

"jó akkor olvass el ebben a témában pár kérdést."

olvass akkor te egy kicsit többet!

de szerintem SZEMÜVEGGEL!

általában meg szokták indokolni,hogy mi a gondjuk az anyóssal!

2013. júl. 5. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Az egyik ok, hogy sok fiús anyuka képtelen elfogadni, hogy a kisfia felnőtt férfi lett, családfő. A felesége pedig a "ház asszonya", ő vezeti a háztartást, ő nevel gyereket, főként ő gondoskodik a férjéről. Ezek eddig az anyós feladatai voltak és van, hogy nehezen adja ki a "gyeplőt" a kezéből. Ő jobban tudja, majd ő megmutatja, majd ő mos, főz a kisfiára. Féltékeny, mert a pici fia már nincs a szoknyája mellett. Ezt nem sok fiatalasszony nézi jó szemmel.

De ugyanúgy lehet a meny is a hibás: mindent jobban akar tudni, nem veszi emberszámba az anyósát, meg sem próbálja megszeretni, minden tanácsát, tapasztalatát hülyeségnek tartja, esetleg ő féltékeny arra, hogy a párja néha akar egy kis időt szánni az anyukájára is.

De olyan is van, hogy alapjában véve az anyós is, a meny is teljesen normális, rendes, kedves emberek, csak az élet úgy hozta, hogy együtt kell lakjanak és a generációs különbségek, a más szokások, más életritmus vitákat szülnek.

2013. júl. 5. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Az én anyósommal nincs baj, de pl. ott van az apai mamám, aki anyukámnak anyósa (volt, válás miatt), akit joggal utált. (Egyébként én is rühellem.) Néhány példa:

1. Öcsém kiskorától fulladásos beteg, fagyit nem ehetett, mert attól annyira befulladt, hogy éjjel szaladni kellett vele orvoshoz életmentő injekcióért (sokszor csk perceken múlott az élete). Az öregasszony ezt tudta, mégis etette fagyival a 3 éves öcsémet.

2. Apám alkoholista. Volt, hogy már nem volt pénze piára, és öreganyámhoz ment kérni, hogy adjon, az meg mindig adott is. Aztán anya egyszer szólt neki, hogy legyen szíves ne adjon neki pénzt, ő meg erre kijelentette, hogy neki sem volt jobb élete a papa mellett, szóval adott továbbra is.

3. Engem 13 évesen leqrvázott, mert egyrészes fürdőruha helyett bikinit vettünk.

4. Öcsém allaergiája miatt nálunk mindig speciális cuccokkal kellett takarítani (porallergia), a kedves mama viszont simán bejött a sáros szandijával a szobába, és a szönyegbe taposta a koszt.

Szóval vannak anyósok, amkiket van miért utálni. De nem mindet.

2013. júl. 5. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
52%

Azért utálják az anyósukat mert,sokan olyanok,hogy ha jársz a pasival,és csak a bnője vagy,már bocs,dugogat,akkor nem tekint nagy kihívásnak.

De amint úgy dönt a férfi,hogy elvesz/eljegyez,nem a fia párját,élettársát látja benned hanem egy riválist,aki majd jobban főz neki,akivel majd több időt tölt együtt....stb.

Meg sok anyós bemeséli magának,hogy ha a pici fia úgy dönt,hogy külön életet akar élni,és elszakadni az anyós szoknyájától,az biztos a hülye k..rva miatt van ő uszította,hogy elválassza őket.....nálunk így van...

Amúgy azt mondtad,sok ilyet olvastál!

Akkor szerintem se ártana szemüveg,mert én is azt szoktam látni,hogy meg van indokolva az esetek 99%-ban az utálat!!!!

2013. júl. 5. 19:42
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Én már nem utálom, hanem semleges lett.

Elhagyta egyszer 11 éves korában a fiát, később jött ment az életében majd az enyémben is. Ha kellett valami ( főleg anyagi támogatás, segítség)akkor jók voltunk a férjem sokszor megbocsátott neki. Aztán egyszer jött egy újabb pasija és megint szó nélkül kilépett az életünkből. Akkor a férjem azt mondta ez így nem oké, kapott tőle legalább 10 esélyt, neki erre nincs szüksége.

Azóta már 1 x gyengén próbálkozott de a férjem nem akart békülni. Rossz volt látnom hogy hányszor átverte a fiát, jól lehúzta anyagilag, kihasználta, de szerintem igazából nem is szereti. Ja és az eldobások mind mind férfiak miatt voltak, a "visszakéreckedések" mindig miután dobták. És volt egyszer egy vitánk a férjemmel az anyósom éppen "új" családja miatt , és nem állt ki értünk, nem nézett minket, hagyta hogy egy félreértés miatt hetekre összevesszünk. Igazából mindig szerettem volna egy normális anyóst, aki ha nem tud hozni semmit az nem baj, csak ne vigyen. Olyat aki szereti a fiát. Nagyon rossz néznem ahogy a férjem elmondja hogy ő a családjára nem számíthat, és hogy csak én vagyok neki.Látom ahogy fáj neki. A férjem az jól kijön a szüleimmel, nincsenek viták, ha valami nem tetszik akkor megbeszélik.

2013. júl. 5. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
ide olyanok írnak akiknek gondjuk van az anyósukkal. azon minek írnának ha nincs vele gond?
2013. júl. 5. 19:49
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Miért piszkáljátok a kérdezőt? Teljesen igaza van. Itt csak az számít normálisnak, aki utálja az anyósát.

Én együtt élek az enyémmel 17 éve, problémák nélkül, de rendre lepontoznak, ha ezt le merem írni. MErt ez nem normális a többség szerint...

2013. júl. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!