Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt ember egy másikat "nem enged el"?
Tegnap a férjemmel és néhány barátjával elmentünk bowlingozni. Néhány méterre álltam a csapattól, egy mondat ütötte meg a fülemet, "szegény Pisti befürdött a feleségével". Mivel a férjemet is így hívják, odaléptem, hogy miről van szó.
Kiderült, hogy egy azonos keresztnevű barátjuk is jött volna, de nem engedte el a felesége.
Döbbenten álltam, hogy egy felnőtt embert hogy lehet elengedni/nem elengedni?
Egy kamasz esetében szülői részről megáll az, hogy nem engedik el valamiért.
Azt mondták, hogy féltékeny és ezért nem.
Könyörgöm, bowlingozásnál? Hátha megtetszik neki az egyik golyó?
Ismerem a társaságot, normálisak, nem is túl gyakoriak ezek az összeröffenések. Nyitottak is, partnerek is nyugodtan mehetnek. Jelen esetben én éltem éppen a lehetőséggel, a többieknél nem volt kedve jönni a pároknak. Máskor ők is jönnek - programtól és energiaszinttől függően.
Egy másik barátnak 11 körül non-stop csörgött a telefonja, a felesége hívogatta, hogy mikor megy már haza.
Ezt sem értem. Ritkán mennek, jellemzően hajnalban érnek haza. Én se mindig megyek, de nem is hivogatom a férjemet, majd megérkezik valamikor. Ha reggelre se érne haza, akkor felhívnám, hogy nem történt-e baleset, de ilyenre nem volt példa még.
Nem semmi,hogy Te azért írsz ki kérdést,hogy más magánéletével kapcsolatban tudakolózzál!:D
Röviden annyi lenne a válaszom,hogy semmi,de semmi közöd nincsen hozzá.:)
Bővebben meg nem csak egy oldalról kéne nézni ezt a dolgot,ami most Téged valamiért érdekel./:)/ Honnan tudod Te,hogy épp mi van azoknál otthon,aki "hívogatta" a Férjét? Nem tudhatod hogy váltak el,vagy van-e valami problémájuk,vagy mit ígért a Férj stb. Másfelől aki pedig elvileg azért nem volt ott,mert a "Neje nem engedte",ott akár az is lehet,hogy nem is volt kedve elmenni és evvel takarózik,láttam már ilyet is nem egyszer....:) Szóval nem csak úgy lehet az,ahogy azt eddig gondoltad!:)
Furcsa, de egyrészt nem tartozik rád, másrészt sokminden állhat a háttérben.
Mármint ha rendszeresen "nem engedi" akkor itt már leírták az okokat (önbizalomhiány, stb.)
De az is lehet, hogy Pisti az előző 3 nap is odavolt, és ma megkérte a neje, hogy töltse vele az estét, otthon.
Szerintem egy ilyen elkapott-barátoktól hallott dolog alapján felesleges ítélkezni. Ha pl. az én párom nemet mond egy meghívásra, hallottuk már vissza, hogy "biztos azért mert a nő....", holott csak éppen annyi dolgunk volt a héten, hogy örültünk, hogy végre lerakhatjuk a seggünket együtt a hétvégén. Egy-két ismerős meg simán lefordítja úgy, hogy "nem engedjük" egymást, holott ilyesmiről szó sincs. Aztán ebből lesz az a pletyka, hogy xy a múlthét sem mehetett el otthonról, mert "nem volt elengedve", miközben csak pihenni akart ivás helyett.
"Másfelől aki pedig elvileg azért nem volt ott,mert a "Neje nem engedte",ott akár az is lehet,hogy nem is volt kedve elmenni és evvel takarózik,láttam már ilyet is nem egyszer....:)"
Elvileg a barátai,akkor ne kamuzzon összevissza ,hanem mondja meg a frankót,hogy bocs,de most fáradt vagyok,sok volt a meló,pihennék.
7-es! 5-ös vagyok. Azért mert így van alibi,másképp meg ciki,hogy csak nincs kedve,meg talán így nem győzködik,mit tudom Én nem vagyok férfi,nem tudok úgy gondolkodni mint Ők.:) Én sem szerettem sose,amikor a Párom Rám hárította így a dolgokat és ugyanúgy nem értettem,mint Te sem,hogy miért nem lehet a frankót megmondani,dehát ez van illetve van ilyen is.:)
6-ossal 8-assal is egyet értek,de biztos Ők is le lesznek pontozva mint Én!:) A vélemény szabadsága és mások életének tiszteletben tartása és a sokoldalú megközelítés már csak ezt érdemli!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!