Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt ember egy másikat "nem enged el"?
Tegnap a férjemmel és néhány barátjával elmentünk bowlingozni. Néhány méterre álltam a csapattól, egy mondat ütötte meg a fülemet, "szegény Pisti befürdött a feleségével". Mivel a férjemet is így hívják, odaléptem, hogy miről van szó.
Kiderült, hogy egy azonos keresztnevű barátjuk is jött volna, de nem engedte el a felesége.
Döbbenten álltam, hogy egy felnőtt embert hogy lehet elengedni/nem elengedni?
Egy kamasz esetében szülői részről megáll az, hogy nem engedik el valamiért.
Azt mondták, hogy féltékeny és ezért nem.
Könyörgöm, bowlingozásnál? Hátha megtetszik neki az egyik golyó?
Ismerem a társaságot, normálisak, nem is túl gyakoriak ezek az összeröffenések. Nyitottak is, partnerek is nyugodtan mehetnek. Jelen esetben én éltem éppen a lehetőséggel, a többieknél nem volt kedve jönni a pároknak. Máskor ők is jönnek - programtól és energiaszinttől függően.
Egy másik barátnak 11 körül non-stop csörgött a telefonja, a felesége hívogatta, hogy mikor megy már haza.
Ezt sem értem. Ritkán mennek, jellemzően hajnalban érnek haza. Én se mindig megyek, de nem is hivogatom a férjemet, majd megérkezik valamikor. Ha reggelre se érne haza, akkor felhívnám, hogy nem történt-e baleset, de ilyenre nem volt példa még.
A "fáradt vagyok" teljesen megáll. Volt egy srác, aki korábban hazament, nem kertelt, mondta, hogy fáradt, szeretne aludni mert alig áll a lábán. De olyan is szokott lenni, hogy ezért nem megy valaki, problémát se csinálnak belőle.
A férjem is mondta már le amiatt, mert húzós hete volt és tényleg inkább döglött itthon a tévé előtt vagy aludt, vagy másnap vizsgázott és nem akart szétcsapva bemenni a reggeli vizsgájára.
A sráccal telefonon beszéltek kicsit korábban, de ahogy mesélték, elég gyakori, hogy menne, de olyan balhé kerekedik otthon, hogy végül nem mer elindulni.
A feleséggel nem találkoztam még, a férjem mesélte, hogy volt már velük egyszer, fogták a fejüket, mert már abból botrány volt, ha nőnemű irányába nézett a férje.Ezt tényleg úgy értve, hogy a pult mögötti plakátot olvasta és a felesége ebből összerakta, hogy ő biztos a pultoslányt nézi. Az a szitu már az egész társaságnak kínos volt.
Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy ez az ő dolguk. Ha Pisti hagyja magát az asszony által irányítani, akkor az az ő baja. Miért vette el, vagy ha később derült ki, hogy ilyen a hölgyemény, miért maradt vele? Nem valószínű, hogy pisztollyal kényszerítették rá. Pisti tehát valószínűleg egy akaratgyenge ember, aki egy domináns, irányító nőt választott maga mellé.
Vagy a sarkára kéne állnia, vagy ha semmiképp nem egyeznek, beismerni a házasság sikertelenségét és külön folytatni tovább. De le merném fogadni, hogy Pisti egyiket sem fogja megtenni.
Ha volt megcsalás, akkor szintén nem értem, miért nem válik el a nő inkább.
Nem konkrétan róla van szó, hanem számos alkalommal találkoztam az ilyen típusú viselkedéssel, a jelenséget nem igazán értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!