Sok nő miért utálja az anyósát? Miért van itt ennyi anyósutáló ember?
Köszi azoknak akik elhordtak mindenféle sötétnekˇˇ
Csak hogy tudjam.. Ennyi.. tény h sokan panasdzkodnak a baráti körömből is h "jjaaaj a hülye anyósom" meg a társaik.. hát nekem se párom, se anyósom (még). Lehet h nekem is bolond anyósom lesz, de lehet h jó fej lesz...
az enyém alapvetően egy értelmes és normális nő, bizonyíték erre a párom :) komoly gondolkodású, intelligens ember, szeretjük egymást.
egyetlen bajom anyóspajtival hogy néha kicsapja a hisztit és hajmeresztő ötletekkel traktál. 4 év kellett, h megtanuljam helyén kezelni a kirohanásait.
távolról kell csak szeretnem hála a jósorsomnak :) igyekszem vele kulturált viszonyt ápolni, nagymamaként remélhetőleg jobban beválik mint anyósként :D
Én úgy tudom, többnyire a fiús anyukák nem tudják elfogadni, hogy a fiuk felnőtt, és elvesz egy lányt akivel ezután élni fog. Általában ez a baj.
Amúgy lehet lepontozni, de anyóspajtással nekem sincs különösebb bajom, jól megvagyunk. Ugyan különböző nézeteket vallunk bizonyos téren de ez még nem került képbe (gyereknevelés)
Bár kb havonta 1x látogatjuk a férjemmel, így szinte távolról van csak kapcsolatunk, de az jó:)
27/N
Az előttem valaszolok jól mondtak ...:D
+ ha én főzök valamit , akkor másnap o is azt csinálja és elhozza a pici fiának ( paromnak) hogy egyen belőle , csak hogy az övé mennyivel jobb ....:D de ezt szerencsére már a párom is látja , lepereg már róla is és rólam is ...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!