Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok nő miért utálja az anyósát...

Sok nő miért utálja az anyósát? Miért van itt ennyi anyósutáló ember?

Figyelt kérdés
neem nem vok anyós, 24 éves lány vagyok, nekem még anyósom sincs :D csak néha olvasok és nézek miket látok az anyós-após témában..

2013. júl. 5. 19:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak akik elhordtak mindenféle sötétnekˇˇ

Csak hogy tudjam.. Ennyi.. tény h sokan panasdzkodnak a baráti körömből is h "jjaaaj a hülye anyósom" meg a társaik.. hát nekem se párom, se anyósom (még). Lehet h nekem is bolond anyósom lesz, de lehet h jó fej lesz...

2013. júl. 5. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:

az enyém alapvetően egy értelmes és normális nő, bizonyíték erre a párom :) komoly gondolkodású, intelligens ember, szeretjük egymást.

egyetlen bajom anyóspajtival hogy néha kicsapja a hisztit és hajmeresztő ötletekkel traktál. 4 év kellett, h megtanuljam helyén kezelni a kirohanásait.

távolról kell csak szeretnem hála a jósorsomnak :) igyekszem vele kulturált viszonyt ápolni, nagymamaként remélhetőleg jobban beválik mint anyósként :D

2013. júl. 5. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, többnyire a fiús anyukák nem tudják elfogadni, hogy a fiuk felnőtt, és elvesz egy lányt akivel ezután élni fog. Általában ez a baj.

Amúgy lehet lepontozni, de anyóspajtással nekem sincs különösebb bajom, jól megvagyunk. Ugyan különböző nézeteket vallunk bizonyos téren de ez még nem került képbe (gyereknevelés)

Bár kb havonta 1x látogatjuk a férjemmel, így szinte távolról van csak kapcsolatunk, de az jó:)

27/N

2013. júl. 8. 18:24
 14/14 anonim válasza:

Az előttem valaszolok jól mondtak ...:D

+ ha én főzök valamit , akkor másnap o is azt csinálja és elhozza a pici fiának ( paromnak) hogy egyen belőle , csak hogy az övé mennyivel jobb ....:D de ezt szerencsére már a párom is látja , lepereg már róla is és rólam is ...:D

2021. febr. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!