Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy anyósoméknál...

Normális hogy anyósoméknál nem érzem otthon magam?

Figyelt kérdés
A helyzet,hogy a párom szüleinél lakunk és jelenleg nem engedhetjük meg a különköltözést,viszont szeretnénk minél többet együtt lenni.Viszont nem igazán érzem jól magam,mindig van benne egy kis feszültség,és úgy érzem nekem nincs semmibe sem beleszólásom,és kb láthatatlan akarok maradni,hogy még véletlenül se zavarjam őket a mindennapi életükben.

2013. jún. 3. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Talán nem kellett volna a hozzájuk költözni, ha nem érzed ott jól magadat.
2013. jún. 3. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ezért fontos volt odaköltözni, költözz haza és gyűjtsetek
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Én is így vagyok. Nem is éltünk együtt sokáig.
 4/9 A kérdező kommentje:
Haza sem tudok költözni a munkám miatt :(
2013. jún. 3. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy nem érzed otthon magad, ugyanis nem a te otthonod! Ennyi.
2013. jún. 3. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom mit kell itt pattogni mindenkinek :D Én anyósoknál is otthon érzem magamat, igaz nem lakok ott, de sokszor ott vagyok hetekig.
2013. jún. 3. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Belementél egy kiszolgáltatott helyzetbe, befogadtak a saját otthonukba, ezért egyáltalán nem meglepő, ha nem érzed otthon magad. Valamit valamiért! Lett hol laknod, mert a saját otthonodba nem mehetsz, ez az ára.
2013. jún. 3. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Elsösorban magadnak fogalmazd meg, (De nem bla-bla-bla!!) hogy miért nem érzed magad otthon? Milyen változás kellene, és az elvárhato-e anyosodéktol? ( Anyosod valoban? Vagy pedig a barátod anyja?)
2013. jún. 3. 13:39
 9/9 anonim válasza:
Teljesen normalis...nalunk ugyan ez a helyzet csak annyi kulombseggel hogy mi elmehetnenk alberletbe de a felesegem nem akar ablakon kidobott penznek gondolja, vagy igy kelmesebb neki...ha nem erzed jol magad es nyomaszt a legkor akkor erre ramehet a kapcsolatotok az egyetlen megoldas a kulonkoltozes probaljatok meg valahogy. nem minden anyos kedves, megerto, es aranyos tudnak nagyon gonoszak is lenni...nem hiaba vannak anyosviccek :) kitartas!
2013. jún. 7. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!