Mit tehetünk ha a kiskorú gyermekünk elszökne itthonról?
Micsoda kérdés? Szóltok a rendőrségnek. Aztán válaszoltok a feltett kérdésekre. Ők meg megteszik, amit kell.
Esetleg telespammelhetitek a facebookot, csak akkor vegyétek a fáradságot és írjatok dátumot is hozzá, ha nem akarjátok, hogy 10 év múlva is az egész ország egy eltűnt X éves gyereket keressen.
Valamiért az én gyermekem soha nem akart, és nem is szökött el itthonról.Ha egy gyermek ilyet tesz, annak bizony oka van.
Ha már sajnos megtörtént, rögtön rendőrség, média, minden egyes követ megmozgatni, hogy előkerüljön.És szülőként egy kicsit legondolkodni...
"Ok nelkul biztos nem szokik el" "ha erre sor kerül, ott már nagy baj van. a kedves szülőknek magukba kell nézniük mélyen, h vajon mit ronthattak el. "
Hat en személy szerint 5 évesen világgá mentem, mert nem kaptam tobb csokit. Tényleg okom volt ra es tényleg a szüleim hibáztak, hogy nem engedtek megenni meg egy tábla csokit. ...
Egy gyerek - kiskoru az ugye 14 év alatti - sokszor megsértődik piti kis dolgon, világ végének értékel egy veszekedést es a szulo maga az ördög, ha nevelni akarja.
Nem tudjuk a hátteret, nem kellene ítélkezni.
Kérdező, először is rendőrségi bejelentés, összes ismerős értesítése, fénykép megosztása a közösségi oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!