Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós ellen anyósfű? :-)

Anyós ellen anyósfű? :-)

Figyelt kérdés

Aaz anyós minden nap felhívja a páromat, vagy a páromnak kell felhívni őt. Ha nem teszi, megsértődik. Ha nála vagyunk, folyamatosan megjegyzéseket fűz a gyerekneveléssel kapcsolatban, és ha vmit nem úgy csinálok, ahogy ő szokta, akkor megmosolyog -de kissé lenézően, vagy kinevet a sógornőmmel. De csak ha a párom nincs ott. pl. nem babakocsit tolok, hanem kendőben hordozok, nem üveges babaételt adok, hanem friss kaját turmixolok, hogy szerinte sokat van ölbe....stb.mert az ő idejükben nem így volt.

Valami stratégia ellene? Mert már utálok ott lenni, de kötelező menni, mert megsértődik.

2013. aug. 1. 12:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne foglalkozz vele, úgyis mindent úgy csinálsz, ahogy te jónak látod. Csak azért csinálja, hogy felhúzzon, ha látja rajtad, hogy nem érdekel, akkor talán abbahagyja. Érdekesek az anyósok, szerintem náluk van egyfajta anyósdackorszak, úgy is kell kezelni őket, ahogy egy gyermeket, figyelmen kívül hagyni a hisztijeit.
2013. aug. 1. 12:50
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Anyós ellen sárkányfű!!

Egyébként meg tojd le hogy mit mond.

2013. aug. 1. 12:51
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Én tényleg nem értem, ha ennyi gond van az anyóssal akkor minek mentek át?? Minek telefonáltok minden nap??

Mert megsértődik?? És?? Összedől a világ ha megsértődik?? Nektek csak jó mert legalább pár hétig duzzog, és addig is békében vagytok.

Azért jártok át hogy hallgasd a beszólásait, hogy belekotnyeleskedjen a gyereknevelésbe?? Ez nektek jó?? Ne menjetek át. Ha kérdezi miért nem mentek, meg lehet őszintén mondani, hogy azért nem jártok át, mert

1. nem érzitek jól magatokat ott

2. semmi kedved hallgatni a sértegetéseit, beszólásait.

Ha meg az a válasz hogy a férjed miatt mentek át, akkor mond meg a férjednek, hogy felőled ő annyiszor megy az anyjához ahányszor akar, de te nem mész..

Az igazság az, hogy nagyon sokszor ti menyecskék bonyolítjátok túl az egészet.. Nem kell menni, nem kell hallgatni.. Az epét sem eszed meg mert tudod keserű nem igaz?????

2013. aug. 1. 12:57
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Volt itt egy válasz, amiben valaki írta, hogy csinált egy "nevelési tanácsok" füzetet és ki volt téve a bejárat mellé. Ne mondják írják le. Tök üres és békén hagyják. Esetleg te is megcsinálhatnád, hogy adsz neki egy füzetet, hogy írja le a tanácsait, ne mondogassa folyton. Annyira biztos nem lesz fontos, hogy vegye a fáradságot leírni, de ha mégis és tele van hülyeséggel, max. leszarod, de legalább szóban békén hagy. 10 év múlva meg előveszed és röhögsz rajta, hogy milyen marhaságokat tanácsolt.

Nagyanyám (anyám anyósa) vezető okos tippje, amit szerintem nem lehet felül múlni. Anyám mikor terhes volt velem, akkor közölte vele, hogy ne nézze meg az új borjút, mert borjú szeme lesz a gyereknek (nekem). Jaj istenem...

2013. aug. 1. 12:57
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

A 3-asnál a pont.

Ha engem valahol állandóan cseszegetnek, akkor nem megyek oda. Ennyi.

2013. aug. 1. 13:04
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Ne menj egy ideig.Ha megkérdezi miért,mond meg neki.

A férjed menjen ha akar.....Lehet telebeszélima fejét,de majd megunja.Ez volt nálunk is.

A nevelésre meg.Èn azt mondtam ,"az én gyerekem,úgy nevelem azt csinálok és úgy ahogy én jónak látom!"

Ezzel le volt rendezve.

2013. aug. 1. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
"Régen úgy volt? Tééényleg? Nahát! ... Hát én meg most így csinálom."
2013. aug. 1. 13:08
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Anyós ellen !!! cián !!!!
2013. aug. 1. 13:09
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Most őszintén, ez tényleg igaz, hogy anyósod megszól azért mert főzöl és nem bébiételt veszel? Ezt elég nehéz elhinni. Egyébként magkaptad a tuti tanácsot, ne menj oda.
2013. aug. 1. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Sértődjön meg, ki nem szarja le? Ne legyél nyuszi...
2013. aug. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!