Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végrehajtás ellen mit tehetek?
3-as
szerintem se!sőt megfenyegetett egy hivatalos papírban!Itt az lehet,hogy őt találta meg a behajtó cég,milliós nagyságrendű sara van...De inkább kérne kölcsön akkor,vagy segítsem ki,vagy akármi,na de így???
Mivel nem jogerős az ítélet ezért az nem végrehajtható, tehát a végrehajtási kérelmet el fogja utasítani a bíróság.
A fenyegetést meg tedd el és használd fel a fellebbezésnél, mert ez bizonyítja, hogy rosszhiszeműen járt el.
Mi az hogy elcuccolt a világ végére? A gyereket nem viheti el akárhova, csak a te hozzájárulásoddal. A csjt szerint ugyanis válás után is közös jog a gyerek tartózkodási helyének megváltoztatása. Jelentsd fel azonnal.
Hasznos volt számodra ez a válasz?:IGEN!
Nézd ez a "kedves hölgy sok dologgal nincs tisztában..Pl:kettős szülői felügyelet van,de nála van elhelyezve.Amúgy most is saját magát jelentette fel:)!Ugyanis,ide 8km-rre költözött a szeretőjéhez,(már elvette magát vele)de a gyereket nem vitte magával hónapokig,nem is látta addig!De az én átkozott jó szívem áthordta,hogy az anyjával is legyen!És itt jutott eszébe,hogy van egy gyereke.Megtörtént a gyerekelhelyezési per,természetesen "mindig az anyukáé a gyerek"!Nos onnan kidobták őket,lehet azért mert 2 év alatt lett még 2 gyereke.Így már nagycsaládos.De viszont jött egy hivatalos levél,hogy kb.130km-re elköltöztek,az utolsó nap amikor mentem volna a 7végi kapcsolattartásra."Innen vihető el a gyerek a láthatásra".Hát jó,fél évig oda mentem érte,megint jött egy utolsó pillanatos papír,hogy most Pestre költöztek,és ide meg oda van beiratva.Egyszerűen tényként közöl mindent!" a gyerek beteg nem kell jönni érte"-ez kb 2 hónapig ment!Fellebbezett az itteni ítélet ellen,jó 8-10 peres menet volt!De ez a komoly és határozott bíró is képtelen volt dönteni!De azért lett egy ítélet,amit megint fellebbezett!A fellebbezés fő tárgy most éppen,hogy veszélyeztetve van nálam a "gyerek"!Itt van mellettem:)!Saját magát ütötte ki,hogy a 2009-es ítélet van érvényben!Ha bárki is hitt volna neki a gyámügy már rég lépett volna!Na ja a gyámügynél is felnyomott,mert a sűrgősségi kórházból vittük vissza,csalán kiütése volt!A dokik bent akarták fogni,de a telefonba leordította a főorvosok fejét is"hogy szarok a gyerekre,az időpontot tartsák be"!És kinyomta szokás szerint!Ezer millió bakija van,de védi a "gyerekpajzs"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!