Anyós ellen anyósfű? :-)
Aaz anyós minden nap felhívja a páromat, vagy a páromnak kell felhívni őt. Ha nem teszi, megsértődik. Ha nála vagyunk, folyamatosan megjegyzéseket fűz a gyerekneveléssel kapcsolatban, és ha vmit nem úgy csinálok, ahogy ő szokta, akkor megmosolyog -de kissé lenézően, vagy kinevet a sógornőmmel. De csak ha a párom nincs ott. pl. nem babakocsit tolok, hanem kendőben hordozok, nem üveges babaételt adok, hanem friss kaját turmixolok, hogy szerinte sokat van ölbe....stb.mert az ő idejükben nem így volt.
Valami stratégia ellene? Mert már utálok ott lenni, de kötelező menni, mert megsértődik.
Cseszeget azért, mert ő annak idején nem így csinálta, de azért is, mert pl. a sógornőm két gyereket nevel és ő sem úgy csinálta, ahogyan én.
Sajnos nem tehetem meg, hogy nem megyek hozzájuk, mert akkor kitör a veszekedés, az még sokkal rosszabb. Aki nincs ilyen helyzetben, az nem tudja milyen sziszifuszi minden megoldás.
Azért írtam ide, hogy volt-e valakinek hasonló helyzete? Vagy valami hasznos ötlete van-e???
Ha visszaszólok, az megoldás nekem, de utána a hátam mögött a férjemnek panaszkodik rólam. Szóval nem tudom, melyik a jobb, bólogatok, és mindent rá hagyok, vagy visszaszólok minden egyes kis megjegyzésére?
Azt meg, hogy a gyereket elengedjem é né meg nem megyek...a kutyámat nem bíznám rá, mert azt is elszomorítaná a beszólásaival, hogy pl. miért vagy te ilyen szőrös, miért ugatsz, miért veszel hangosan levegőt?...hülyeségnek tűnik, de így van.
Mama!
Megkérlek, hogy ne kritizálj egyfolytában. Biztos, hogy nagyon sok mindent másképp csinálok, mint ahogy szeretnéd, de MI így találjuk jónak, és így is fogjuk csinálni. Tudom, hogy sok minden nem tetszik neked, de ne adj hangot a véleményednek, mert nem tesz jót a jövőbeni kapcsolatunknak.
Valahogy így. Nyugodtan, higgadtan.
Már írtam neked.
Ne engedj.Mond meg a véleményedet.Ha a hátad mögött panaszkodik hagy tegye,a férjed majd lerendezi!!
Öismer téged,tudja milyen vagy.Rendezze ezt al az anyjával.
Gondolom a férjed nem annyira tutyi mutyi,hogy az anyjának ne mondja meg a véleményét......
A férjed mondja meg,hagyja abba a hajnali korai látogatásokat,ne kritizáljon téged te vagy a felesége és a gyermeke anyja!!!
ÉN már fél éve nem járok hozzájuk, pont ilyenek miatt.
Anyósom állandóan tette a megjegyzéseket, piszkálódott ok nélkül.
Én nem megyek oda, cserébe őket sem engedem hozzánk.
A férjem viszi a kislányunkat ( 3 éves) hozzájuk, akkor unokázhatnak, és kész.
Nincs konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!