Utáljuk egymást az anyósommal. Mit tegyek?
"a feleségem a kapcsolatunk legelején elvesztette az eszét"
Ezt a részt nem igazán értem.
A történet amúgy ismerős, nekem a volt anyósom kitalálta, hogy szemet vetettem a 65 éves férjére és ezzel traktálta a fiát, de ezzel sem sikerült szétszednie minket, undorító volt az egész!
32/N
Bocsi, a kérdésedre nem válaszoltam.
Megkérdezném a feleségedtől, hogy neki hogy esett volna, ha vele történik ez, és neki mondott volna ilyet az anyósa...
A boszorka vénasszonyt meg tényleg nagy ívben kerülném. Csak, ha muszáj, akkor találkoznék vele, de próbálnám teljesen kizárni a tudatomból. Rá se figyelni, hogy mit pofázik, hogyan néz, meg minden. Idióta vénasszony :D
Kukkolom az anyósomat,
Ahogy várja a tavaszt.
Egyszercsak a távcső alatt
Meghúzom a ravaszt.
Én is feltettem egy hasonló kérdést, amikor anyós gondjaim akadtak. Egy válaszoló elmesélte, hogy őt elgázolta az apósa autóval, annyira utálta. Azóta valahogy... könnyebb elviselni. Mert mindig arra gondolok, másoknak lehet még sokkal undorítóbb apósuk, anyósuk mint nekem.
A feleséged alapvetően mit gondol a dologról? Mert az én férjem teljes mértékben mellettem áll, pedig ő sokáig eléggé agymosott állapotban volt az anyja által. Az egyetlen ember, aki tenni tud valamit, az a feleséged. Próbáld meg megértetni vele, hogy ez téged mennyire frusztrál. Emellett pedig talán járj el futni esténként, muszáj valahogy levezetned a feszültséget.
Egyszerű: mindig csak a feleséged menjen haza az anyjához, te ne. Amikor anyukától megjön, SOHA ne hallgasd meg, hogy anyuka mit "üzent" neked. Amikor az anyjáról beszél, azonnal hagyd ott, szó nélkül.
Ha végre megjön az esze és hajlandó anyuka kicsi lányából felnőni és az anyja helyett téged választani, akkor oké, ha nem, akkor sajnos ez nem lesz jobb, csak rosszabb.
Egyébként próbáld meg kiböjtölni a boszorkányt. Örökké ő sem él.
Pedig meg kéne tanulnod leszärni, vagy visszaszólni poénosan, az biztos dühítené a banyát.
Feleséged nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!