Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Utáljuk egymást az anyósommal....

Utáljuk egymást az anyósommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Első perctől kezdve utál és minden találkozásnál (ami nagyon ritka) szívja a vérem. Azt akarja, hogy a feleségem elhagyjon engem és ezért olyanokat talál ki, hogy a pofám leszakad. Vasárnap eljöttek hozzánk és végig csak a hibáimra koncentrált meg azt mondta, hogy ha tényleg tőlem van az unokája (a feleségem a kapcsolatunk legelején elvesztette az eszét, ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk és most terhes is) akkor nem kíváncsi rá ezzel annyira felhúzott, hogy a lába elé vágtam a poharat és elmentem itthonról. Ezt nem kellett volna de elérte amit akart mert a feleségem megharagudott rám pedig tudja hogy milyen az anyja. Amúgy se akartam hogy jöjjön. Mit tegyek ha kihozza belőlem az állatot pillanatok alatt?

2013. aug. 2. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami szörnyű. Nem tudom hogyan bírod elviselni. Az ilyen egy igazi boszorkány. De ne haragudj, a feleséged is lüke egy kicsit, hogy nem veszi észre, az anyja miatt csináltad... Az aki igazán szereti a lányát, ilyet ki se ejtene a pofáján. Boszorka...
2013. aug. 2. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"a feleségem a kapcsolatunk legelején elvesztette az eszét"

Ezt a részt nem igazán értem.

A történet amúgy ismerős, nekem a volt anyósom kitalálta, hogy szemet vetettem a 65 éves férjére és ezzel traktálta a fiát, de ezzel sem sikerült szétszednie minket, undorító volt az egész!

32/N

2013. aug. 2. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, a kérdésedre nem válaszoltam.

Megkérdezném a feleségedtől, hogy neki hogy esett volna, ha vele történik ez, és neki mondott volna ilyet az anyósa...

A boszorka vénasszonyt meg tényleg nagy ívben kerülném. Csak, ha muszáj, akkor találkoznék vele, de próbálnám teljesen kizárni a tudatomból. Rá se figyelni, hogy mit pofázik, hogyan néz, meg minden. Idióta vénasszony :D

2013. aug. 2. 15:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogy nem büntetnek érte már rég megfojtottam volna. Félelmetes hogy mennyire utálom. A feleségem egyszer majdnem lefeküdt valakivel de csak majdnem. Egy csók volt de elnéztem neki.
2013. aug. 2. 15:39
 5/12 Trauboy válasza:
100%

Kukkolom az anyósomat,

Ahogy várja a tavaszt.

Egyszercsak a távcső alatt

Meghúzom a ravaszt.

2013. aug. 2. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is feltettem egy hasonló kérdést, amikor anyós gondjaim akadtak. Egy válaszoló elmesélte, hogy őt elgázolta az apósa autóval, annyira utálta. Azóta valahogy... könnyebb elviselni. Mert mindig arra gondolok, másoknak lehet még sokkal undorítóbb apósuk, anyósuk mint nekem.

A feleséged alapvetően mit gondol a dologról? Mert az én férjem teljes mértékben mellettem áll, pedig ő sokáig eléggé agymosott állapotban volt az anyja által. Az egyetlen ember, aki tenni tud valamit, az a feleséged. Próbáld meg megértetni vele, hogy ez téged mennyire frusztrál. Emellett pedig talán járj el futni esténként, muszáj valahogy levezetned a feszültséget.

2013. aug. 2. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: hát ez nagyon durva!! :S Hogy mérgesedhetett el így köztük a viszony...........
2013. aug. 2. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: mindig csak a feleséged menjen haza az anyjához, te ne. Amikor anyukától megjön, SOHA ne hallgasd meg, hogy anyuka mit "üzent" neked. Amikor az anyjáról beszél, azonnal hagyd ott, szó nélkül.

Ha végre megjön az esze és hajlandó anyuka kicsi lányából felnőni és az anyja helyett téged választani, akkor oké, ha nem, akkor sajnos ez nem lesz jobb, csak rosszabb.

Egyébként próbáld meg kiböjtölni a boszorkányt. Örökké ő sem él.

2013. aug. 2. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
a szomszédom kitiltotta a házból az anyósát...csak akkor mehet az öreglány ha a pasi nincs otthon különben kidobja...:-)azóta jól megvannak a nejével
2013. aug. 3. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Pedig meg kéne tanulnod leszärni, vagy visszaszólni poénosan, az biztos dühítené a banyát.

Feleséged nem értem.

2013. aug. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!