Utáljuk egymást az anyósommal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Első perctől kezdve utál és minden találkozásnál (ami nagyon ritka) szívja a vérem. Azt akarja, hogy a feleségem elhagyjon engem és ezért olyanokat talál ki, hogy a pofám leszakad. Vasárnap eljöttek hozzánk és végig csak a hibáimra koncentrált meg azt mondta, hogy ha tényleg tőlem van az unokája (a feleségem a kapcsolatunk legelején elvesztette az eszét, ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk és most terhes is) akkor nem kíváncsi rá ezzel annyira felhúzott, hogy a lába elé vágtam a poharat és elmentem itthonról. Ezt nem kellett volna de elérte amit akart mert a feleségem megharagudott rám pedig tudja hogy milyen az anyja. Amúgy se akartam hogy jöjjön. Mit tegyek ha kihozza belőlem az állatot pillanatok alatt?2013. aug. 2. 15:18
11/12 anonim válasza:
Figyu, tanulj meg pókerezni.
Mivel az a célja, hogy szltválasszon, és ennek az az útja, hogy "kihozza belőled az állatot" - zárd be.
Ha ilyen, jókat visszaszólhatsz, kedvesen szemét módra, de te ne akadj ki semmit.
Idr ide ki minden alkalommal, vagy bármit, csak ne csapkodj, ne kiabálj, - ettől hízik a mája!
12/12 anonim válasza:
"Igen anyuka, még az is lehet, hogy egy négerbébi lesz az unokája" - na erre a feleségednek is kellene reagálni, és lerendezné ő az öregasszonyt.
Ja, és ezek után nem, nem jöhetnek hozzátok. Én legalább is nem engedném. Mint ahogy azt sem engedném, hogy a nejemet lekurv.ázza - mert a kijelentésével tényleg ezt tette.
Szóval, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy szívja a véred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!