Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A közös nyaralásnak annyi....

A közös nyaralásnak annyi. Jogos a rossz érzésem?

Figyelt kérdés

A párommal még nem élünk együtt, azt hiszem ezt fontos az elején leszögezni. Az utóbbi két nyáron a szüleim meghívtak minket nyaralni. Megbeszéltük, hogy idén kettesben megyünk, bár anyuék nagyon erőltetik már a témát, hogy menjünk el megint velük is, kettesben nem szeretnek. Én hálás vagyok nekik ezért, nekünk is jól jön a pihenés a párommal. (Ők mindig hosszú hétvégére mennek 5 napra augusztus 20-a környékén)

Most a párom családja is kitalálta a nagy össznépi nyaralást nyárra, nagyszülők, párom szülei, az egyik testvérük és a gyereke, illetve párom és a testvére. Engem még csak meg sem említettek, fel sem hozták, rá sem kérdeztek, hogy lenne-e kedvem velük menni, ami azért jól esett volna. Ez még hagyján, de pont a párom szabadságára tervezték (üzemi leállás, így az a 2 hét fix) az utazást, ergo választás elé kerül, hogy a családjával megy, vagy velem... Ő kijelentette, hogy a családjával tart, de menjek velük, bár kifizettetni nem fizettetheti ki a családjával (pedig megtehetnék), ő beszáll a költségeimbe ha gondolom. Persze a családjával ezt nem beszélte meg, így én inkább visszautasítottam. Ha nem hívtak, gondolom annak oka van egyrészt. Másrészt meg ha már ennyit költök egy nyaralásra, akkor azt inkább kettesben szeretném.

Teljesen elszomorodtam. 3 év alatt az első lehetőség lett volna, amikor kettesben mehetünk nyaralni, de nem. Ő elmegy a két hetéből 10 napra tengerpartra nyaralni, én meg malmozok itthon magamban.

Én vagyok a hülye, hogy visszautasítottam? Mennem kellett volna vele? Avagy jogos, hogy emiatt most kicsit neheztelek?

2013. máj. 23. 13:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nagyon jól döntöttél kérdező! :) Legalább nem alázkodsz meg! Én sem mentem volna el azokkal, akik nyilvánvalóan nem látnak szívesen, főleg nem fizetnék érte. Akkor már inkább barátokkal!
2013. máj. 25. 16:20
 42/48 anonim ***** válasza:
30%
Keves kérdező. Mint írtam, nem is várHATNÁD el. Felfogtam, hogy nem várod el, de ettől ne érezd magad olyan jónak és nagylelkűnek, mivel nem is várHATNÁD el. (Ahhoz képest nagyon nem veszi be a bögyöd, hogy nem fizetik ki, mert nem egyszer emlegetted, hogy pedig megtehetnék, megtehetnék van rá)
2013. máj. 25. 16:27
 43/48 A kérdező kommentje:
Mást nem vesz be a bögyöm, nem azt, hogy nem fizetik ki... Szimplán csak megemlítettem, hogy elég jó anyagi körülmények között élnek ahhoz, hogyha akarnák, akkor megtehetnék. A kérdésem viszont abszolút nem erre irányult és nem is ez esik rosszul. Sajnálom, hogy ennyit "hallottál ki" az egészből.
2013. máj. 25. 22:00
 44/48 anonim ***** válasza:
Hagyd, kedves kérdező, ezekkel nem lehet rendesen beszélgetni. Megertelek, de attó, hogy jómódúak, stb, a fiukat nem kellene magukhoz láncolniuk!
2013. máj. 25. 22:13
 45/48 A kérdező kommentje:
Néha volt olyan megérzésem, hogy anyós fúr a hátam mögött amúgy, de mivel kézzel fogható bizonyítékom sosem volt rá, ezért elhessegettem, hogy csak nem... Lehet még is van benne valami. Bár azt nem kérdeztem a páromtól, hogy elmondta a nekik egyáltalán, hogy akkor pont velem kellett volna jönnie nyaralni, mert ezt beszéltük meg.
2013. máj. 26. 12:11
 46/48 anonim ***** válasza:
Akkor szaladj, kérdezd meg! Lehet, hogy nem tudtak semmiről, egyszerűen csak ezt dobta a gép! Nehogy ezért legyen családi békétlenség! Járj utána!:). A párod viszont nem tudom megérteni, akárhogy próbálom....
2013. máj. 26. 13:22
 47/48 A kérdező kommentje:
Amikor megemlítették a tengerparti nyaralást és az időpontját, akkor mondta el a párom, hogy akkor velem tervezett valamiféle nyaralást. Erre volt a válasz az, hogy az ő döntése. Részletesebbet nemtudok, hogy mi is történt pontosan, ki mit mondott, hogyan reagált, pedig őszintén kíváncsi lennék, hogy a párom hogyan viselkedett ebben a szituban.
2013. máj. 27. 13:02
 48/48 anonim ***** válasza:
Biztos nem fogtak fegyvert a fejéhez. Lehet bedobtak egy kis érzelmi zsarolást..
2013. máj. 27. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!