A közös nyaralásnak annyi. Jogos a rossz érzésem?
A párommal még nem élünk együtt, azt hiszem ezt fontos az elején leszögezni. Az utóbbi két nyáron a szüleim meghívtak minket nyaralni. Megbeszéltük, hogy idén kettesben megyünk, bár anyuék nagyon erőltetik már a témát, hogy menjünk el megint velük is, kettesben nem szeretnek. Én hálás vagyok nekik ezért, nekünk is jól jön a pihenés a párommal. (Ők mindig hosszú hétvégére mennek 5 napra augusztus 20-a környékén)
Most a párom családja is kitalálta a nagy össznépi nyaralást nyárra, nagyszülők, párom szülei, az egyik testvérük és a gyereke, illetve párom és a testvére. Engem még csak meg sem említettek, fel sem hozták, rá sem kérdeztek, hogy lenne-e kedvem velük menni, ami azért jól esett volna. Ez még hagyján, de pont a párom szabadságára tervezték (üzemi leállás, így az a 2 hét fix) az utazást, ergo választás elé kerül, hogy a családjával megy, vagy velem... Ő kijelentette, hogy a családjával tart, de menjek velük, bár kifizettetni nem fizettetheti ki a családjával (pedig megtehetnék), ő beszáll a költségeimbe ha gondolom. Persze a családjával ezt nem beszélte meg, így én inkább visszautasítottam. Ha nem hívtak, gondolom annak oka van egyrészt. Másrészt meg ha már ennyit költök egy nyaralásra, akkor azt inkább kettesben szeretném.
Teljesen elszomorodtam. 3 év alatt az első lehetőség lett volna, amikor kettesben mehetünk nyaralni, de nem. Ő elmegy a két hetéből 10 napra tengerpartra nyaralni, én meg malmozok itthon magamban.
Én vagyok a hülye, hogy visszautasítottam? Mennem kellett volna vele? Avagy jogos, hogy emiatt most kicsit neheztelek?
9-es vagyok megint
Úgy értem, veled paktálta le először, hogy veled megy nyaralni.
Kicsit bunkóság felőle, el kellene szakadni anyuci szoknyájától!
Én is neheztelnék rá. Ti ketten hamarabb megbeszéltétek, hogy kettesben mentek nyaraalni, erre ő közli, hogy a családjával tart. De persze kegyes, mert te is vele mehetsz.
Neheztelnék, mert ennyire nincs igénye arra, hogy kettesben legyünk és fontosabb volt neki a tengerparti családos nyaralás, mint hogy velem romantikázzon.
24 és 25 évesek vagyunk, szeptembertől szerettünk volna összeköltözni.
Nekem igazából csak az esik rosszul, hogy az én szüleim már egynek kezelnek minket. Olyan nincs, hogy csak én menjek, ha hívnak valahova, mindkettőnket hívnak, max a párom nemet mond.
Ezzel szemben baromira rosszul esett, hogy az ő családja nagy családi ebédnél már a tengerparti utat tervezgeti, szervezgeti, sztorizgatnak én meg ott lesek mint hal a zacsiban. Ha észre akarták volna venni magukat, ott szerintem bőven látszott rajtam, hogy kicsit kellemetlenül érzem magamat. Később sem ők ajánlották fel, hogy menjek velük, csak a párom, így viszont jobbnak láttam nemet mondani.
Persze a páromra is pipa vagyok. Szerintem is fontos a család, nincs is ezzel probléma, de ezt most nagyon hülyén intézte.
Gondolkodom rajta, hogy cserébe megfogom a legjobb barátnőmet és a közös nyaralásra szánt pénzünkből elviszem ŐT nyaralni! Most úgyérzem fair lenne.
Vidd a barátnőd,pasizzatok,élvezzétek a nyarat.
És közben rájössz,hogy ennél a pasinál találsz értelmesebb,érettebb Férfit.
Ja hogy a család szemtől szemben intézte a dolgot. Tehát qrvára nem zavartatták magukat, hogy te ott vagy és ennek ellenére sem hívtak meg, hanem a párodnak kellett.
Hát már nem azért, de így én is nemet mondtam volna.
Mondd meg a párodnak, hogy szeretnél vele kettesben elmenni, láthatóan a családod nem látna szívesen, ezt eléggé egyértelműen jelezték, és emiatt velük nem akarsz menni.
Ha azt mondja, hogy nem, akkor én meg "jó, akkor elmegyek nélküled nyaralni". És tényleg elmennék a barátnőmmel. Akkor legalább lesz időd gondolkozni egy kicsit a kapcsolatotokról és tiszta fejjel jössz haza, és megbeszélhetitek a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!