Mit csináljak hogy felfigyeljenek rám?
Figyelt kérdés
Rettenetesen rosszul érzem magam itthon..minden este sírok az anyám miatt..14 éves kamasz vagyok,de egyszerűen nem velem van a baj! Jó,lehet hogy velem is de az anyám nem hogy megbeszélné velem azt mondja lépjek rajta túl és kész. Már annyira rosszul vagyok a fejemet verem a falba multkor el is ájultam,inni nem iszok cigizni nem cigizek.. van egy nővérem aki a nagy kedvenc.. felvágnám az ereimet esküszöm :( ezt a dolgot a barátaimmal se tudom megbeszélni..nem is tudnak ilyenről.Meghalni nem akarok. Ha felvágom vagy csak belekarcolok nem halok meg ugye? a fehérítőtől csak elájulok? jó azt azért nem akarok inni, de engem senki se ért meg.. ez nem olyan kamaszdolog.. :'(2013. máj. 21. 20:13
1/5 hana :) válasza:
Hát ha nem mondod,hogy mi a baj...De anyuddal tényleg nem lehet beszélni?Egyébként az is számít,hogy mennyire rossz az "a gond" ... De próbáld mindennek a pozitív oldalát nézni,nekem is vannak ilyenek,hogy konkrétan elküldenek a francba,mert nem érdekli őket,pedig nagy gond.Próbálj felnőtté válni minél előbb,nekem is ezt kell csinálnom,mert nagy koromban szinte semelyik családtagomra nem tudok számítani,mert nincsenek a szüleimen kívül.Ez edz meg nagy korodra!Csak erősen és fel a fejjel,Stay Strong <3
3/5 anonim válasza:
Ha megpróbálod felhívni magadra a figyelmet egy öngyilkossági kísérlettel, akkor utána te leszel az akiről mindenki fog beszélni a családi összejöveteleken, hogy szegény beteg és depressziós. Arról nem is beszélve, hogy anyádnak ezzel nagy fájdalmat okozol.
Tanács: legyél emberek között (barátnők), találj egy hobbit amit lehet ingyen vagy olcsón csinálni (rajzolás, tánc, ének, nyelvtanulás).
A nővéred mindig is kedvenc fog maradni, ezen nagyon változtatni nem fogsz tudni. Ez nem azért van, mert ő jobb lenne tőled, egyszerűen csak így alakult, minden családnál így van.
4/5 anonim válasza:
Mit csinál az anyukád? Mert ennyiből nem tudok rájönni, hogy mi a baj.
5/5 Skywalker33 válasza:
ennyi a gond hogy nem figyelnek fel rád?
Talán ha lelencházakat látogatnál rendbejönne a világképed.
A kamaszkor hatalmas csapás...én is megéltem.
Sok Sportolás, és ima segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!