Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jó pasi, hogy...

Hogyan lehetek jó pasi, hogy a lányok felfigyeljenek rám?!

Figyelt kérdés
Tanácsot, véleményt kérnék lányoktól, nőktől ebben a témakörben. Röviden magamról: 175cm magas 55-60 kg vagyok, sajnos hiába vagyok 19 éves,nem nézek ki annyinak amennyi vagyok. Alapvetően csendes, visszahúzódó srác vagyok, de a vidám, közeledő emberektől nem zárkózom el.

2013. máj. 18. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

1, RUHA

Nagyon fontos!! A lányok hajlamosak először a ruhai stílusodra felfigyelni...

Ne legyél páwa, de azért hordj jó ruhákat. :) Pl. egyszerű farmer egy inggel vagy pólóval, egyszerű Nike vagy Converse szabású cipővel. De az ing/póló legyen rád való, mert nem jó az, ha túl bő! :)

Inspiráció:

[link] (Ezen nem bejövős a felhajtott nadrág, de amúgy egész jó!)

[link] (Zac Efron nem hiszem, hogy olyan sokaknak bejönne, de a stílusa nagyon jó! Viszont ezt a féle cipőt nem ajánlom, ha fiatalnak nézel ki!)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2, HAJ

Ez is nagyon fontos! Ehhez nem hozok képet, mert az arcodtól függ, hogy milyen illik neked. :)

De ne legyen hosszú/félhosszú, mert az keveseknek jön be!

3, ÁPOLTSÁG

Azaz ápold az arcbőröd, legyenek szépek és tiszták a fogaid, a hajad ne legyen zsíros, legyél mindig jó illatú (!!), és ilyesmik... :)

4, SPORT

Aki azt mondja, hogy neki nem jönnek be a sportos fiúk, az hazudik. ;) Persze nehogy kigyúrd magad egy sziklává, de azért legyen egy kis izmod, legyen masszív tartásod, és lehessen látni rajtad, hogy fitt vagy. :)

5, MAGABIZTOSSÁG

Bocsi, de szinte egy lánynak se jönnek be a szégyenlős, visszahúzódó fiúk... Kivéve az olyan lányokat, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, de abból elég fura kapcsolat keletkezne, ráadásul idővel az a lány is rájönne, hogy nem ilyen fiúra vágyott. :)

Egy férfi legyen magabiztos és talpraesett! Egy férfi tudja, hogy mit hogyan kell csinálni! :D A lányok biztonságban szeretik érezni magukat a srác mellett.

Legyél kicsit életvidámabb, próbálj meg közeledni az emberekhez, és ne félj megszólalni! :) A szemed legyen tág, ne félj belenézni mások szemébe! Mosolyogj sokat, és menjél büszkén!

Illetve legyél intelligens és művelt, tudj sok témáról beszélni!

Ennyi ami nagyon fontos, legalábbis én így látom. :)

De ha valami külön érdekel, akkor szívesen megpróbálok segíteni! :D

2013. máj. 19. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy áldoztad az idődet és segítettél ilyen jól felépített válasszal, sok dologra rájöttem és elég sokat segítettél.Inkább a személyiségemen, hozzáállásomon van mit csiszolni. :)
2013. máj. 22. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!