Létezik olyan pasi, aki szeret shoppingolni?
Figyelt kérdés
Ruhákat, és kiegészítőket, nem csak műszaki cikkeket.2013. ápr. 21. 19:38
2/14 anonim válasza:
Egyszer láttam egy srácot a tallyban a barátnőjével, elég lelkes volt:) irigyeltem is a bnőjét:D
4/14 anonim válasza:
Kapásból hármat is tudnék mondani. :D
5/14 anonim válasza:
A barátom is szeret, egy igazi főnyeremény!:D
6/14 anonim válasza:
Én utálok. Viszont vásárolni szeretek.
7/14 anonim válasza:
Bárki is ilyen, irigylem. :DDD Én csak annyit tudok elérni, hogy elkísérjen, de csak ha tudja, hogy gyorsan megy.. :D
Bár apám szeret ruhákat venni magának, meg öltözködni alapból. :D
8/14 anonim válasza:
Nekem ha kell valami a boltból, tudom, hogy mi az, és célirányosan odamegyek. Nem vezeti meg a tekintetemet semmi. Szóval én tutira nem vagyok olyan...ráadásul akkor megyek boltba ha nagyon nincs más választásom...
9/14 anonim válasza:
igen, de ő inkább a fiúkat szereti :) imádok vele vásárolni menni, türelmes, mindig megmondja a frankót, hatalmas szövege van :)
sztem egy egész napot képesek lennénk együtt végigshoppingolni, ha lenne hozzá financiális hátterünk :) illetve nem sajnálnék egy nap elverni egy kisebb fizetést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!