Davide96 kérdése:
Lányok! Ti milyennek képzeltek egy jó pasit? Írjátok bele, hogy izmos, testes.
Figyelt kérdés
Válaszaitokat köszönöm!2013. ápr. 8. 20:43
1/10 anonim válasza:
Én 170 cm-nek képzelem azaz akkora mint én egy kisebb magassarkúban. Vékony, nem izmos, csak egészségesen sportos, szeretem a kisfiús testalkatot, babaarcot, ha szőke haj és kék szem is van hozzá akkor tökéletes. De ilyet még sose láttam a valóságban. Ja és imádom a hosszú hajat.
3/10 anonim válasza:
nálam nem probléma a magasság, de azért ne legyen kisebb 165-170 centinél (én 156 cm vagyok). Teste legyen szálkás, de jobban tetszenek az izmos lábak. Sötét hajúakat jobban csípem, az sem baj, ha visel borostát. A kisebb ráncok is tetszenek az arcon. Egyébként ő nagyon édes: [link]
hírességek közül amúgy bejön még Johnny Depp, Robert Downey Jr., Ferry Corsten (pedig a szőkéket nem szeretem, de férfias vonásai vannak), a Brad Pitt-féle bájgúnárok nem jönnek be.
5/10 anonim válasza:
Egy jó pasi sokféle lehet, inkább leírom az abszolút ideált, de ez nem azt jelenti, hogy más nem jön. Nekem az abszolút ideális elég magas, mivel én is az vagyok. Mondjuk 188-190 cm. Valamennyire izmos, de nem túlságosan. Igazából ami fontosabb nekem az, hogy ha izmos, akkor ne legyen túl szálkás, tehát ne legyenek az izmainak éles körvonalai, az nekem nem tetszik. Arca helyes, rövid barna haj, sötétbarna szem. Bőrszínre ilyen átlagos, se túl fehér, se túl barna (pláne ne szolibarna..). Na ez az ideális, de persze tökéletes pasi nem létezik és általában amúgy is azt tartom tökéletesnek, akivel kapcsolatban vagyok.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi kommentjeiteket, kopaszokhoz és testesebbekhez mit szóltok?
2013. ápr. 9. 16:13
8/10 anonim válasza:
Nekem a férjem az álompasi. :D Mikor megismertem fekete haja volt, kockás hasa, 180 cm-hez 86 kg volt. Most is ő az álompasim, viszont őszül, 94 kg, és neeeem kockás már a hasa. ;)
33/NŐ
9/10 anonim válasza:
...és a haja: majdnem kopaszra van nyírva. :)
10/10 anonim válasza:
Én nem bírom a kopaszokat. Főleg az olyanokat, akik 160 centisek és ki vannak gyúrva akkorára, mint egy 2 ajtós szekrény. Nekem az visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!